שאלה לשפי גור ארי

sabinac

New member
שאלה לשפי גור ארי

אולי קצת טעיתי בהודעתי הקודמת-בעצם התכוונתי שהרצון שלי הוא לזכות בסכום כסף מאוד גדול בכל דרך שהיא. בשבילי,שליחת טופס לוטו היא רק פעולת השראה שקשורה לרצון שלי וזאת לא פעולה בשביל לקבל את הכסף. האם אני צודקת בתיאוריה שלי? כלומר, האם שליחת טופס לוטו יכול לשמש כפעולת השראה? אודה לך אם תענה לי

כן בהחלט

מאוד חשוב לבקש בצורה משוחרר מחוסר, בסגנון " אני אחוש שמחה רבה במידה ואני אזכה לקבל סכום כסף גדול" ואז לתת ליקום לטפל בזה. להמשיך לעשות ויאליזציות של מה שאת רוצה, אבל לא לחכות כל הזמן ולחשוב, "נו מתי זה יגיע. לא נראה לי שזה עובד" וכן הלאה. תסמכי על היקום שהוא יביא לך את זה בדרך זו או אחרת, ותהיי פתוחה לרמזים לפעולות שעליך לעשות על מנת לקרב את זה לחייך. אבל את יודעת מה אני אתן קצת עצות בנושא, אחרי הכל זה נושא כל כך פופולארי. אבל שוב - קחו את העצות שלי בערבון מוגבל, כי הן עצות שלי, ואינן ישירות מהסוד. 1. אנשים עשירים או אמידים, אינם דואגים לכסף, אבל זה לא אומר שחייבים להרוויח המון כסף כדי להפסיק לדאוג ממנו. כל מה שצריך זה להגיע קודם כל למצב מאוזן, שאנחנו באופן קבוע מוציאים פחות ממה שאנחנו מכניסים. יש המון יעוץ היום בנושא כלכלת בית, החל בספרים וכלה בסדנאות שעושים הבנקים ללא תשלום. להרבה אנשים לא בא לצלול לתוך חישובים ההוצאות שלהם ולראות באיזה מצב רע החשבון בנק שלהם, אבל זה מה שצריך לעשות כדי לדעת מה קורה, לעשות תוכנית ולשפר את המצב הכלכלי. יש המון חומר בנושא, אם תקדישו לזה חצי שעה ביום ותלמדו אותו אתם תהיו מומחים תוך זמן קצר. וכמובן שיש עוד נושאים לטפל בהם, אבל אני יכול להבטיח לכם, שברגע שמתחילים ליצור תוכנית ועובדים לפיה וומגיעים למצב מאוזן. מתחילים להרגיש יותר נוח עם הכסף. וזה הופך את החיים להרבה יותר קלים וטובים. והתחושה הזאת היא ההתחלה. 2. כסף זו אנרגיה, תהיה שמחים כשאתם מוציאים כסף. אל תגידו בזבזתי כסף בקניון, תגידו השקעתי בבגדים נהדרים, שישמשו אותי לזמן רב וגורמים לי להיראות נפלא. הרבה פעמים אנשים משלמים כסף, ומרגישים כאילו הם נתנו כסף לתרומה שהם מצטערים אליה. הכסף שאתם מוציאים, מחזיק את המדינה ומניע את הכלכלה. הרגישו טוב לגבי זה. 3. בין אם קראתם את אבא עשיר אבא עני או לא, יתכן מאוד ששמעתם על המשחק cashflow זה משחק אומנם שעולה יותר לעומת משחקים אחרים, אבל הוא יכול ללמד אתכם על אייך לעבוד עם כסף בצורה אחרת לגמרי. לשחק בו זו יופי של דרך ללמוד על התנהלות עם כסף. יש את החברה הזו שגם מארגנת מפגשים של משחק עם הסברים - וזו דרך נפלאה לבלות ערב ולבדוק אם זה מתאים לכם. http://cashflowclub.org.il/ בהצלחה שפי

למעלה