שאלה לשרון והילה הירושלמיות-

nikit1

New member
שאלה לשרון והילה הירושלמיות-

חמותי לעתיד (והיא ירושלמית) מחפשת מקום לתפור בו חליפה לחתונה וגם מאפרת. העניין איתה שהיא בעלת טעם פשוט מאד- אוהבת איפור עדין מאד ובגדים בקווים נקיים ופשוטים ביותר, אינה הטיפוס של שמלות ערב מגונדרות (למעשה אף פעם לא ראיתי אותה בשמלה, רק מכנסיים...). האם אתן מכירות מקום שבו יוכלו לתפור עבורה בסגנון כזה? וכנ"ל לגבי מקום שבו תוכל להתאפר/ מאפרת? בתודה פולה

שרונס

New member
הי פולה! ../images/Emo39.gif

חמותך בטוחה שהיא רוצה לתפור? כי לפי הסגנון נשמע שיהיה לה יותר פשוט לקנות. בכל מקרה, התופרת היחידה שאני מכירה היא התופרת שתופרת לי את שמלת הכלה. כפי שכבר כתבתי כאן (ואני לא יודעת אם ראית), זו שמלת הכלה הראשונה שהיא תופרת. היא בד"כ תופרת בגדי ערב לחרדיות. מה לעשות, זה המגזר שמזמין הכי הרבה בגדים חגיגיים. בכל מקרה, היא ממש לא יקרה ומאוד מקצועית וכפי שכבר נוכחתי עם השמלה, היא יודעת גם לתפור בסגנון מאוד לא חרדי... קוראים לה טניה, היא גרה בפסגת זאב והטלפון שלה הוא 02-5830402 ואפשר להגיד לה ששרון נתנה את הטלפון. בקשר למאפרת, יש לי מחר איפור נסיון אצל אחת שחברה המליצה לי עליה. ראיתי איפור שהיא עשתה והיא מאפרת מאוד עדין וטבעי. אחרי הנסיון מחר אספר לך איך היה ואם כדאי להתקשר אליה. בהצלחה! שרון.

dorlim

New member
שמלה לאמהות

יש בירושלים חנות בשם "סביון" ברח´ המלך ג´ורג´ שיש להם דברים שממש מתאימים לתיאור שלך - הם גם תופרים וגם מוכרים מקולקציה קיימת. המעצבת ממש נחמדה וטוענת שהיא מוכנה לעשות הכל בתנאי שזה מתאים לנתוני הגוף... המחירים שלהם סבירים. אבל אין לי מושג לגבי האיכות, אני לא מכירה לקוחות שלהם (ניסיתי לברר, כי הם תופרים גם שמלות כלה) בקיצור, שווה לבדוק

*שיר

New member
אני חושבת ששווה לה לבדוק את דורין

פרנקפורט - יש לה בגדים מאוד יפים אבל לא מגונדרים מדי, וגם לא מחייבים גוף של פצצה... אמא של החתן שלי קנתה אצלה את כל הבגדים קומפלט (כולל הנעליים
) - היה משגע!

נעמה טל

New member
לאה תורן ממבשרת ציון

תופרת גם שמלות כלה וגם שמלות ערב אני מכירה משפחה שלמה שהתלבשה אצלה לחתונה (הכלה, האמא והאחיות). אמא שלי תפרה שם משהו לאיזו שמחה, והיתה מאד מרוצה. הטלפון שלה הוא 02-5345620 לגבי סביון, מחירים סבירים לאירוע, אישית אני לא מתה עליהם. בהצלחה

אמנם לא בירושלים אלא בת"א

אבל שווה בדיקה. אני מצרפת תמונה של אמא שלי מהחתונה, מדובר על חנות בשם "גלוריה" ברחב דיזנגוף.

שירי71

New member
לניקיט1

זה כמובן עניין של טעם. אני יכולה לרק לומר היכן אמא שלי עושה: אצל לאה תורן ממבשרת. היא תופרת בגדים ויש לה סטודיו בו אפשר גם לקנות מהמוכן וגם לעצב יחד עם לאה, שהיא אדם מרשים ומקסים בפני עצמו.

למעלה