שאלה לשרון....זוכרת את החמסה

שאלה לשרון....זוכרת את החמסה../images/Emo35.gif

שהעלית לכאן לפני כמה ימים והסברת איך לעשות ? ובכן האם אפשר לדייק בחיתוך עם סכין יפנית פשוטה
או שחייבים לקנות סכין מיוחדה

עוד שאלה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ראיתי פעם איפשהו שיש אפשרות "ללכלך" את החרוזים (בחריצים) אבל אני לא מוצאת.... עשיתי חרוזים אם הטבעה של לבבות ואני רוצה "ללכלך" אותם. שיראו קצת מיושנים וגם כדי לתת חיבור של צבע לחרוזים שלידו... איך עושים ?

אתי רז

New member
לא שרון אבל מרשה לעצמי לתת.....

לך עצה. קודם כל, לדעתי, סכין לפימו חייב להיות אצל כל מי שיוצר בפימו. אינני אוהבת את כל התחליפים למיניהם כמו סכין יפני או סכין גילוח, זה פשוט לא זה !!!!! אני ממליצה לך, ולכל היוצרים כאן, לרכוש גם סכין מנתחים. יש להשיג בחנויות יצירה וקרביץ למיניהם. מאז שיש לי את הסכין הזו אינני מבינה איך הסתדרתי בילעדה. הסכין הזו משמשת בדיוק למה שאת צריכה. קני ותהני.

חהחהחה. מרשה לעצמך ? חצופה../images/Emo6.gif

מה זה קרה לך ? את
מקום ראשון. כתבתי לשרון בגלל שהיה העלתה תמונה של הסכין..

עוד שאלה

לכולנו יש מלאנ'תאלפים גלילים נכון? עכשיו ...נניח שאני רוצה לעשות משהו מפימו היום....OK. מתחילים להוריד את הכל מהארון.... אבל איך זוכרים איזה גלילים יש ? מתחילים להוציא הכל מהניילונים ??????? ועוד דבר...נהיית לי גיבנת כבר מהישיבה הכפפופה הזאת בשלב חיתוך הגליל..... יש לי כמה רעיונות יעול אבל עוד לא הגעתי "ל- "ה" רעיון.... יבמה שאלות יש לי היום ? במיוחד שלא כל-כך עונים לי אז אני עוד מעט אתחיל לענות לעצמי.

תומסקה

New member
או אווו... פסח עוד לא הגיע... יש

עוד 80 וקצת יום... (כן, אני סופרת... ועד לחופש הגדול יש 128 יום
) לגבי הגיבנת- אין מה לעשות...זה חלק מהמקצוע
לי יש שולחן גדול מאוד, ואין בו מקום, אז אני עובדת על שולחן קטן מפלסטיק של ילדים ויושבת על הספה... נכון כיף לי?
ובאמת אלפי, את לא זוכרת איזה גלילים יש לך?!?! את צריכה לעבוד על זה
וכן, מתחילים להוציא מהנייליונים, או שפשוט בחלק שבו הדוגמא את לא שמה הרבה שכבות של ניילון וככה את רואה את הדוגמא של הגליל... לגבי הליכלוך- ליכלוך?!?! לא אצלי
סתם... אין לי מושג על מה את מדברת...
ואתי- כמה עלתה הסכין? שבוע טוב לכן

זה לא לכלוך אלא "לכלוך". הבדל מהותי

ביותר
אולי זה נקרא יישון. אבל לא מהמילה לישון ..... חהחהחהה

אלפי...לא ניסיתי עם סכין יפנית...

אבל זה נראה לי הרבה פחות נוח. הסכין שאני המלצתי עליה מאוד לא יקרה, כך שלדעתי היא שווה את ההשקעה...

למעלה