שאלה לתותחים בתחום...

moransas

New member
שאלה לתותחים בתחום...

שלוםם אז ככה...אני בת 20 וחצי השתחררתי לפני 4 חודשים ורציתי להתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה עד עכשיו לא מצאתי תחום שממש עניין אותי...חוץ מעיצוב גרפיקה בתלת מימד מאז ומתמיד התעניינתי בנושא ,ובכלל אני נמצאת בעולם המחשבים מאז התיכון ( 15 יחידות בתכנות ) ובצבא כטכנאית מחשבים ,מנהלת רשת ושירות לקוחות.. אבל אני לא מעוניינת ללמוד מדעי המחשב ..כי זה לא ממש מעניין אותי הקטע הוא שכל המקומות מלמדים את הנושא של עיצוב בתלת מימד ,בסופו של דבר מקבלים רק תעודת גמר והייתי רוצה לימודים יותר רציניים בתחום שמובילים לתואר.. קיים כזה דבר ? ראיתי שיש לימודי תקשורת ושהם מכילים את הנושאים האלה..אבל גם שמעתי שזה תואר לא ממש שימושי..הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה רבהההההההה מהמבולבלת..

CoolCalb

New member
תואר זה נחמד

אבל רק שתדעי שבתחום הזה, תיק העבודות הרבה הרבה הרבה, יותר חשוב מתואר. נדמה לי שבבצלאל ניתן ללמוד אנימציה לתואר... אבל אני לא בטוח.

moransas

New member
תודה..ועוד שאלה..

יש בתחום הזה ביקוש בחוץ ? ואיך המשכורות ? כמה בערך מקבלים ?

zman3d

New member
יש ביקוש

למי שטוב. כמו שידידי אמר, הפורטפוליו מדבר ופותח דלתות הרבהההההה יותר מכל דבר אחר.

אני לא מבין עד הסוף מה את רוצה

בדיוק ללמוד? אם נחלק את זה בצורה קצת פלצנית אז עיצוב, גרפיקה, ותלת מימד הם שלושה תחומים שונים לגמרי, שנושקים אחד לשני בכל מני מקומות. והלימודים שרוב המקומות מציעים היום לא כוללים וריאציה טובה של שלושתם בוודאי שלא תחת הכותרת של תקשורת. אם את צריכה אינדיקציה לרצינות תראי כמה שעות שבועיות משקיעים בתחומים שאותם את מחפשת. עיצוב תלת מימד נשמע לי כמו משהו ששואף להיות עיצוב תעשייתי אבל זה הפירוש המאוד חופשי שלי לביטוי הזה. ואם זה הכיוון אפשר לעשות בזה תואר ראשון בכמה מקומות בארץ, אין לי מושג מה החשיבות של התואר במקצוע הזה, או מצב השוק. די ברור לי שגם פה כמו שכתבו לפניי, התיק עבודות משחק. אם הכיוון הוא אנימציה אז אין תואר כרגע. אומרים שהמל"ג יאשר לבצלאל בשלב מסוים, ושוב כמו שאמרו לפניי גם כשיהיה את התואר עדיין תיק העבודות יהיה חשוב יותר. שיהיה בהצלחה.

moransas

New member
תודההההההההההההההההההההההההההה

תודה רבה רבה רבההההההההההההההההה

למעלה