שאלה לתינוקות ששוחים

yaelli10

New member
שאלה לתינוקות ששוחים

משתמשים בבגד-ים רגיל על חיתול? אנחנו מתכוונים לשחות, חצי שעה בבריכה עם עוד כל מיני תינוקות. בד"כ שעת החירבון של אלה הוא אחה"צ ואחרי האוכל. אולי כדאי עם ישבן חשוף? ראיתי שיש חיתול מיוחד שהוא גם בגד-ים של האגיס. אבל יש רק מידה אחת מ-7 עד 12 ק"ג ואני חוששת שאלה קטנה מידי.

ronnieyuval

New member
סביר להניח שלא יתנו לכם

אצלנו בכל אופן אסור להכניס את התינוקות לבריכה בלי חיתול או בגד ים שהוא גם חיתול... גם יובלי שלי היתה רזה מידי לחיתול הזה כשהתחלנו עם הבריכה, אבל הלבשתי לה את הכי קטן (אצלנו יש 3 גדלים אבל הכי קטן זה באמת כמו שאת אומרת) וזה היה בסדר. יש גם לפמפרס - אולי זה יהיה יותר טוב? בכל אופן, תבדקו טוב טוב בבריכה מה מותר ומה אסור כי רוב הסיכויים שלא יתנו להכניס תינוק עירום.

אור100

New member
חיתול, לא חיתול, העיקר תקחי מצלמה

שנראה איך אלה שוחה

מיקגאפ

New member
בבריכה שבה יובלי שוחה

יש אפשרות לקנות בגד ים לתינוקות בכמה מידות- ולפני שיעור השחיה הראשון פשוט מדדנו לו ולקחנו את המידה המתאימה על-פי המלצת המדריך. אז תבדקי, יכול להיות שגם אצלכם יש אפשרות לקנות בגד ים קבוע במקום עצמו. בכל אופן להיכנס לבריכה בלי בגד ים אין סיכוי שיתנו לכם (משיקולי בריאות). שחיה נעימה לך ולאלה, וכמובן מחכים לתמונות של השחיינית הקטנה...

עדי 4

New member
אין סיכוי שיתנו להכניס תינוק ללא

טיטול. אני עובדת בבריכה וכל תינוק נכנס עם טיטול ובגד ים מעל או עם בגד הים שהוא גם טיטול. שחיה נעימה לאלה ותצלמו אותה

טוטי30

New member
יעלי, קודם כל מקווה שתהנו בבריכה!

אנחנו לוקחים את רועי לבריכה גם וקניתי לו את הטיטולים של הגיס - little swimmers והם פשוט נפלאים. הכל נשאר יבש בפנים. לא כבד מספיגה של המים, ולא דולף משום כיוון גם אם עשה קאקי יצירתי במיוחד. גם אם אלה קצת קטנה מ-7 קילו - זה שווה. אולי יש לכם שם חברות אחרות, בכל מקרה שווה. טיטול רגיל סופח אליו את כל המים ונהיה כבד נורא ולא נוח. ובעירום קשה לי להאמין שאת רוצה. עם כל הילדים... אויש.

למעלה