שאלה לתלמידי ירושלים ומתקבליה

רעם69

New member
שאלה לתלמידי ירושלים ומתקבליה

שלום, היום קיבלתי את חוברת ההסברים לסדרי הרשמה ותשלום. החוברת קצת מבולבלת ומסורבלת,אבל ממשה שהבנתי עוסקת בשני דברים רלוונטיים לי: תשלומים ובחירת קורסים. אני מתכוון להתקשר מחר לירושלים ולברר בדיוק את דרכי התשלום ולגבי תוכנית הלימודים,אבל עד אז מישהו יכול להבהיר את שני נושאים אלו? תודה.

ninjastep

New member
התייחסות אנשים!

את החוברת שלחו לי הביתה, לקריות, ואני בכלל נמצא בהרצליה. דוד שלי עדיין מנסה לפענח אותה, אבל אם משהו כבר הצליח להבין מה בדיוק קורה שם, אני אשמח אם תגיבו בעניין... תודה!

dafmic

New member
הממםם...

רציתי לענות, אבל אני פשוט לא זוכרת כ"כ מה הלך שם. אם אני לא טועה, לגבי ההרשמה לקורסים - אלו לא ההוראות מהפקולטה, שישלחו יותר מאוחר והן יותר ברורות. תבדוק אם יש שם דף מערכת שעות (כן, ממש כמו בבי"ס - עם ריבועים לפי ימים ושעות), אם כן, תגיד, ואענה לך תשובה יותר מפורטת. אם לא, אז כאמור, דפים ברורים יותר יישלחו בהמשך. מה שבאמת חשוב, היות שאתה לא בבית, הוא התאריכים. אם אני לא טועה, יש לך עוד לפחות שבועיים לתשלום (אם לא יותר) וההרשמה לקורסים בכלל בחודש הבא, ככה שזה שלא צריך להלחץ. תחזור הביתה (מחזיקה לך אצבעות שבקרוב!), תקרא בשלווה ובנחת את החוברת, וזה בטח יראה יותר ברור.

למעלה