שאלה לתל אביבים

amit weil

New member
שאלה לתל אביבים

איך אתם מגיעים מת"א להופעה בכפר סבא וחוזרים? בעייתי משהו.. שתפו אותי =)

Funky Giraffe

New member
כפר סבא זה לא בעייתי אף פעם

תמיד אפשר לישון על הספסלים בזהב"י... סתם, לא יודע. חוצמזה שלא שמעתי אף פעם על הביטוי 'מיין אוונס'

amit weil

New member
אם אף פעם לא שמעת את הביטוי...

זה אומר ש.. אף פעם לא שמעת הדג נחש?! תשמע "הכאפה המצלצלת" =) ורציני.. איך מגיעים לכפר סבא בשישי בערב? מישהו?

amit weil

New member
זה ברור =)

אני הכי רוצה בעולם שתבואו! אבל איך אני אגיע מת"א? אני ישנה בת"א ואני חסרת הסעה הצילו? מישהו.

Funky Giraffe

New member
דג הנחש זה לא הראפר הזה מפלורנטין?

קיצר אומרים מיין אוונט חמודי

PsYcHo SeXy

New member
אממ.. הורים...? או שתארגני כמה

חברים וסעו במונית גדולה...זה לא יוצא יקר...

amit weil

New member
זה בעיה..

אני ועוד ידיד גרים בדרום ואנחנו ישנים בת"א מה שאומר שההורים לא ממש יכולים להסיע אותנו ו... אין פה תל אביבים חביבים שרוצים לנסוע איתנו?

amit weil

New member
נכון אבל...

מונית עולה 110 שקל כל כיוון. זה קצת בעייתי... אין פה תל אביבים שרוצים לעשות איתנו איזשהו סידור ולהגיע ביחד להופעה? תסעו איתי ואני אביא לכם הפתעות =)

אוללייי

עמיתו'ש...היי זה גיא....אלי פשוט בצהריים קחו מונית אלינו.....ואז נסע אתכם ביחד???....אני אר צריך לשכנע אננשים שיבואו איתי להופעה עכשיו.....תאמיני לי כולם שמנים בפיתוח:p

נג היפה

New member
היי גיא..

זאת נגה חברה של נגה... קיצר אם נוג עוד לא דיברה איתך.. אנחנו גם באות, אז אפשר לארגן משו..

מגניב לי

סבבה...אז רק צריכים לדבר ולראות מה קורה....עמית תגידי אם את רוצה...ואז תוכלי לבוא אלי ביום שישי ....אני בת"א בשיעור באס גם ככה בצהריים....ואני אוכל להחזיר אתכם איתי ואז נלך מאצלי...מתאים?:p

amit weil

New member
גיא אתה רשמית גאון!

דבר איתי במסנג'ר =) מאיפה אנחנו מכירים? כולנו? אני וגיא מכירים מרימון ואחת מהנוגות האלה.. נראה לי שהיא הייתה חדר לידי באילת בפסטיבל הג'אז או משהו חח

נג היפה

New member
גיא גאון כבר ממזמן...

אני לא מכירה כל כך את גיא.. רק כי פגשתי אותו בהופעה של פאנסט ופאנקנשטיין בת"א דרך נגה השניה. ומה זה "אחת מהנוגות האלה..." כל אחת מאיתנו היא נגה ייחודית, אז בבקשה לתת את הכבוד הראוי. ואני לא הייתי בפסטיבל הג'אז לצערי.. אהה ולמי שלא יודע אז נגה (לא אני) התחילה ללמוד השבוע על טנור! כולם לאחל לה בהצלחה! =)

Funky Giraffe

New member
אבל חשבתי שנגה השניה כותבת מהניק

שלך כי איפשהו היא כתבה פה לא הבנתי אשכרה בולבלתי

למעלה