שאלה לתמי בהודעה חדשה

Yael569

New member
שאלה לתמי בהודעה חדשה../images/Emo13.gif

לא הייתי בטוחה אם תראי את השאלה שלי בשרשור הקודם אז רציתי לשאול אם את יכולה לתקשר או למסור מסר מאמא שלי שנפטרה אם היא כועסת על משהו ואם כן על מה. ועוד שאלה אם יהיו לי עוד ילדים? תודה יעל

יעל בת רבקה

שואלת עם אמה ז:"ל כועסת על דבר מה? ובכן..ביתי הייקרה כאן בעולם עליון מעולם לא הייתי מצויה בכעס משום שהכעס אינו בנמצא (אינו קיים שם) אני אוהבת את כולכם, אך אשמח באםתזכרי הבטחתך לי ..מהשיחה בין האחרונות שניהלנו...בטרם מותי, והסיבה שאת חשה בתרגום למונמחים של עולם אמצעי בכעס היא שאת זוכרת, ואף חשה בציפיה ממני. תמיד דעי מה עיקר ומה טפל העיקר הוא לאהוב את היקרים לך ולשמור עליכם..ולזכור גם לאהווב את עצמך (והיא מסיימת במשהו שנשמע כמו אימי..או משהו כזה) ולגבי השאלה השניה: לא נראה לי שיהיו....אלא אם כן תאמצי אך נראה שאין נשמות בדרך אלייך...

Yael569

New member
לתמי

היי אני לא זוכרת שהבטחתי לה משהו את יכולה לשאול מה הכוונה שלה והכי חשוב אני ההיתי חולה בסרטן השד אם את יכולה לדעת אם זה יחזור הוא שאני אזכה לראות נכדים ועוד משהו קטן אמא שלי היתה גם מתקשרת אז אולי יהיה לך קל לדבר איתה היא היתה מאד קשורה לביתי חלי ואם אפשר להגיד לה שחלי רוצה לשמוע ממנה משהו והכי חשוב לומר לה שקשה לנו מאד בלעדיה בכל מקרה תודה רבה רבה יעל

למעלה