שאלה לתמי של יעל ומיכל

מצב
הנושא נעול.

שורצי

New member
שאלה לתמי של יעל ומיכל

שאלה לתמי של יעל ומיכל
שלום תמי, הכנסתי תגובה למסר שלך מה - 5.1., אבל זה כנראה היה כבר מאוחר וזה לא הוקפץ ו"הלך לאיבוד". אני מקווה שזה בסדר שאני פונה ישירות. אני אורחת שמשתדלת לקרוא את כל מה שנכתב כאן ושואבת מידע ועידוד. אנחנו כרגע אחרי החזרה במחזור IVF+ ICSI שני, בגלל בעיית זרע קשה עקב וריקוצלה. יש לנו ילד בן ארבע וחודשיים, ובפעם הקודמת נכנסנו להריון בלי בעיות, כך שלקח לנו קצת זמן להתעורר ולקלוט שהפעם יש לנו בעיה... בכל אופן, מרגע שקלטנו די מהר הגענו להפריות ובעצם לא הראו לנו שום אופציה בכיוון הטיפול בזרע, למעט טיפולים אלטרנטיביים (דיקור סיני), שלא יכולים להחליף את ההפריות, אלא אולי לשפר קצת את המצב במקביל להן. בגלל מצב הזרע הקשה, אפילו ניתוח לטיפול בורקוצלה לא מומלץ. באותו מסר שלך ציינת ש"אנחנו כרגע ממילא בפסק זמן בגלל בעלי שמטופל לצורך שיפור מצב הזרע"... מותר לשאול אזה טיפול ניתן לשיפור הזרע? תודה וסליחה אם אני ישירה מדי. זו פשוט הפעם הראשונה שאני נתקלת במשהו כזה.

את לא ישירה מדי, שלחתי לך מסר

שאלה לתמי של יעל ומיכל
שלום תמי, הכנסתי תגובה למסר שלך מה - 5.1., אבל זה כנראה היה כבר מאוחר וזה לא הוקפץ ו"הלך לאיבוד". אני מקווה שזה בסדר שאני פונה ישירות. אני אורחת שמשתדלת לקרוא את כל מה שנכתב כאן ושואבת מידע ועידוד. אנחנו כרגע אחרי החזרה במחזור IVF+ ICSI שני, בגלל בעיית זרע קשה עקב וריקוצלה. יש לנו ילד בן ארבע וחודשיים, ובפעם הקודמת נכנסנו להריון בלי בעיות, כך שלקח לנו קצת זמן להתעורר ולקלוט שהפעם יש לנו בעיה... בכל אופן, מרגע שקלטנו די מהר הגענו להפריות ובעצם לא הראו לנו שום אופציה בכיוון הטיפול בזרע, למעט טיפולים אלטרנטיביים (דיקור סיני), שלא יכולים להחליף את ההפריות, אלא אולי לשפר קצת את המצב במקביל להן. בגלל מצב הזרע הקשה, אפילו ניתוח לטיפול בורקוצלה לא מומלץ. באותו מסר שלך ציינת ש"אנחנו כרגע ממילא בפסק זמן בגלל בעלי שמטופל לצורך שיפור מצב הזרע"... מותר לשאול אזה טיפול ניתן לשיפור הזרע? תודה וסליחה אם אני ישירה מדי. זו פשוט הפעם הראשונה שאני נתקלת במשהו כזה.
את לא ישירה מדי, שלחתי לך מסר
בכל מקרה, מדובר אצלנו ברפואה אלטרנטיבית, כפי שהציעו גם לכם.

העין ה 3

New member
טיפול בזרע במטרודין

שאלה לתמי של יעל ומיכל
טיפול בזרע במטרודין
דרך אגב, פרופ´ בן-רפאל לפני מספר שנים נתן לבעלי לקבל לפני כל IVF חודשיים זריקות יומיות של מטרודין. אני לא יודעת אם זה עזר, הריון זה לא הביא לנו. חוץ מזה, יש את המיון אצל פרופ´ ברטוב, שלפחות אצלנו מאוד הוכיח את עצמו. אם את רוצה פרטים, תשלחי לי מסר אישי. ורדה

ריניני

New member
גם אצלנו נוסה טיפול במטרודין

טיפול בזרע במטרודין
דרך אגב, פרופ´ בן-רפאל לפני מספר שנים נתן לבעלי לקבל לפני כל IVF חודשיים זריקות יומיות של מטרודין. אני לא יודעת אם זה עזר, הריון זה לא הביא לנו. חוץ מזה, יש את המיון אצל פרופ´ ברטוב, שלפחות אצלנו מאוד הוכיח את עצמו. אם את רוצה פרטים, תשלחי לי מסר אישי. ורדה
גם אצלנו נוסה טיפול במטרודין
לבעיית זרע חמורה - 3 חודשים של זריקות (אני הזרקתי לו! איזה כייף להחזיר קצת
), נדמה לי שפעמיים בשבוע או משהו כזה - לפני ניתוח TESE. התוצאות לא היו חד משמעיות, אבל מראש הזהירו אותנו שזה נסיון ולא בהכרח אמור לעבוד. במקביל בעלי עשה גם דיקור וטיפול בצמחי מרפא סיניים. אולי זה היה קצת יותר מדי ביחד.. אבל באמת אין לנו מה להתלונן. עם כל הצרות, בסוף הצלחנו (ומצליחים) להרות בעזרת IVF+ICSI.

ברוכה המבקרת, שורצי

שאלה לתמי של יעל ומיכל
ברוכה המבקרת, שורצי
את כמובן יותר ממוזמנת להפוך לאורחת קבועה ופעילה כאן. בדיוק בשביל זה אנחנו כאן. גם לי היתה התפכחות קשה כשגיליתי שאחרי שני ילדים שהגיעו לעולם בדרך "הישנה והטובה", לא יהיה לנו ילד שלישי ללא עזרת הרופאים. גם לנו לקח קצת זמן לעלות על הבעייה (שילוב של גילי "קשיש" וזרע בעייתי שלו) אבל כשהפנמנו את המצב, התנפלנו על כל האופציות לפתרון והשקענו את כל הכוחות בטיפולים. בעלי לקח במשך כשנה שלל ויטמינים ותוספי מזון (ראי קישור לאתר סולגאר בתשובתי ל"אוויר הרים") ובסופו של דבר, בהפרייה השניה (אחרי שנה וחצי של נסיונות וטיפולים) הריתי ואני כעת בשבוע 13. ככה שיש תקווה! קיבלת כמה תשובות לגבי אפשרויות לשיפור הזרע. אבל המתכון העיקרי להצלחה הוא התמדה ואמונה שבסוף זה יצליח! אז שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה