שאלה לתפוז ולצוות שבוחר רשומות נבחרות

שאלה לתפוז ולצוות שבוחר רשומות נבחרות

ערב טוב שאלה לי אליכם למה לא קידמתם שום רשומה!!!!! שמדברת כנגד העיתוי שבו בחרה א' או מ' להתלונן? כל הרשומות היום בעד הנשים, ומה עם הגברים? ומה עם זמן עיתוי הגשת התלונה? מה עם משפחתו של התוקף? לא פייר, צריך לתת גם לצד השני חשיפה אשמח לקבל תשובה ערב טוב מוזהבת

Ronit FL

New member
את אשתו? אחותו? גיסתו?

מכיון שההתלהמות שלך לטובת הגבר הבוגדני והעלוב הזה קצת הרבה תמוהה. ואת יודעת, הוא זה שעשה את המעשים האלה והוא זה שהיה צריך לחשוב על אשתו ועל ילדיו. או או שאת מנסה לעשות כותרות כדי לקבל בול עורך כיון שאחרי כמה ימים של התלהמות, את לא שוקטת. או זה או זה. או כחול או סגול.

מחקני

New member
../images/Emo18.gif שימו לב

מצורף צילום של התגובה של גב' Ronit לרשומה בנושא בגידות. לפי התגובה הזאת אין לה שום בעיה עם בגידות, מה שמוכיח שהמטרה שלה היא לתקוף את כותבת ההודעה.

Ronit FL

New member
יו, איזו מחמאה../images/Emo9.gif

אתה כן עוקב אחרי!!! אני מ'זה מתרגשת. שווה הכל! אבל הכל!!! ואם כבר, אנא תקרא שוב את מה שכתבתי בהודעה שכתבתי לדייזי אהובתי ובין מה שכתבתי כאן. מה זו בגידה בעיני. ולעשות סקס עם חבר(ה) מביא(ה) חבר(ה) וסמים ובלגאן... זו בגידה באנשים שסביבך ובתפקידך. ההא וכן, לא מעשה הסקס הוא הבגידה. ומה המשותף בין התגובה שלי לזו שצירפת? שבשתיהן מדובר על אגו. רק שמוזהבת לא קיבלה בול ונפגע לה האגו. אבוי.

את חוצפנית!!

יורדת ופוגעת באנשים ולא פעם ראשונה ולצערי גם לא אחרונה ולא רק בי אין בך נימוס ואין בך כבוד כלפי אנשים כלפי דעות את מומחית בלפגוע ולא !! אני לא נפגעתי מזה שאין לי בול, לא צריכה בולים, מעל מליון כניסות עשיתי בכוחות עצמי!! אני פשוט נגד נשים כמותך צבועות, יורדות לרמות נמוכות, פוגעות נשים לא מחונכות, נשים שאין להם כבוד לאנשים אחרים אני עדיין טוענת שמה שנעשה כאן לא פייר, פגעו באדם שעדיין לא הוכח שהוא אשם ופגעו גם בילידיו ובמשפחתו אני נגד פגיעה תקיפה מינית ואונס אך יש קו אדום לזמן שצריך להתלונן, ולדרך ההתנהלות ועדיין טוענת שיש להביא דעה של צד שני שרבים חושבים כמוני אם בגלוי אן ברשומות ואם במסרים אך מכירים כבר את ההתנהלות של תפוז והבחירות שלו, גם את התלוננת על זה, והיו צריכים להביא כל רשומה נגדית ולאו דווקא שלי!! את פשוט דוחה אותי!!!, צר לי כיבדתי אותך למרות הפגיעות שלך בי בעבר!!! אבל לא עוד, את אישה שלא שווה שיכבדו אותה בגלל ההתנהגות שלך!! לכי ללמוד דרכי התנהגות, דרכי נימוס, התנהלות וכבוד ולקבל דעה של אדם אחר מבלי לפגוע!!! שבוע טוב

Ronit FL

New member
את עושה אאוטינג לאופיי הנלוז

וזה לא מנומס. מילא מטורפי, אבל את?? מה עם הסיסטרהוד?

כל הכבוד מחקני!!

תראה את התגובה שלי לגברת צבועה ומתנהגת ברמה נמוכה לא פעם ראשונה ולצערי בטוח שלא פעם אחרונה שבוע טוב מחקני מוזהבת

פנומן 72

New member
איזה לעצור ואיזה נעליים - אני עוד לא התחלתי

הולכים מכות ואני לא בעסק ? נראה לך ? ככה עושים לבראד'ר ? או כמו שסיוון מהיפה והחנון אמרה: "תן לי כמה דקות ואני אחזור עם תגובה" ...

just GL

New member
כשאתה מתחיל לצטט את היפה והחנון

זה בטח לא מבשר טובות
לא סיכמנו שאתה לא מבזבז עליהם זמן?

פנומן 72

New member
לא סיכמתי דבר כזה

אמרתי שאני לא כותב מאמרים ואני עומד בדבריי עד תום. אבל אני לא מוצא פסול להשתתף בפורום החביב ולהתלוצץ עם באיו.

just GL

New member
כל מדעים מדוייקים באונ' ת"א רועשת

די מוקיעים אותי על כך שאני לא רואה את זה למרות שבטוח אדע לצטט את כל הדברים המצחיקים רק כי כולם סביבי משננים זאת שוב ושוב. הגם אתה, פנו?!

כל התשובה היא לא!!!

אך לי איכפת תרבות, התנהלות לי איכפת שאדם נפגע מבלי שהוכח עדיין שהוא פשע הוא ומשפחתו הוכפשו ונפגעו כשא' הייתה אנונימית ופתאום!! אחרי כמה שנים נזכרה להתלונן התנהגות כמו שלה פוגעות בנשים, פוגעות בכבוד כלפי נשים, פוגעות בזכויות של נשים אחת שכל הזמן מדברת על הגשת תלונה ולא לפחד וכו' פתאום אחרי כמה שנים היא נזכרת כי העיתוי מה זה מתוק בשבילה, גם אם היא באמת נפגעה מינית, העיתוי מסריח, מעורר תמיהות שאלות ופגיעות!! אז אני מדברת כאחת שאיכפת לה, וגם אם זה היה הפוך הייתי אומרת את מה שאני חושבת ו-אני לא מנסה לעשות כותרות לקבל בול ומתלהמת בצדק מההתנהלות, גם של המקרה, וגם מהתנהלות של תפוז שיש לו בחירות......פשוט לא מובנות שבוע טוב

Bezalel P

New member
משפחתו של התוקף

אם את רוצה לכתוב בשם המשפחה את מוזמנת. מעבר לזה, אם את מכירה מישהו מהמשפחה שהיה רוצה לשתף אותנו במה שעובר עליהם בימים אלה – נשמח גם כן.

למעלה