שאלה ל"אמא מודאגת ומוטרדת"

צביקה777

New member
שאלה ל"אמא מודאגת ומוטרדת"

שלום, לפי מה שהבנתי היית במצב מאוד דומה לשלי לפני מספר חודשים אני בהריון תאומים לא זהים (בנים) כאשר גילו לאחד מהם CF ברגל ימין. המליצו לנו לשקול מי שפיר. כל הפרטים לגבי המקרה שלי כתובים קודם בין תאריך 1-4/5 הייתי שמחה לשמוע ממשהןא שהיה במצב דומה לשלי מה עבר עליו ומה עשית בסוף.

פרלמנים

New member
הי צביקה

ערב טוב, מה שלומכם? הצלחתם לתפוס את אמא מודאגת ומוטרדת במסר? היא לא נכנכסת לפורום לעתים קרובות , אומנם ביקשתי ממנה לבקר מדי פעם, אבל רצוי מאוד, כמו שעידית הציעה, לשלוח לה מסר. ג'סיקה

צביקה777

New member
בוקר טוב לכולם

עוד לא נסיתי לשלוח לה מסר, הייתי קצת עסוקה בימים האחרונים. הלכתי לבדיקת US נוספת, הרופאה הסכימה שאם אכן זה רק CF רב הסיכויים שזה רק זה ( היא נתקלה במהלך הקריירה שלה במקרה אחד או שניים שCF היה מלווה בתסמונת נרחבת והיו לכך סימנים נוספים הנתנים לזיהוי בUS - וזה מאוד נדיר) היא יעצה לי לחכות לסקירה השנייה אבל להתחיל לחפש אורטפד ילדים.משהוא יכול להמליץ לי על אורטופד ילדים טוב באיזור הצפון?אני מעוניינת ללכת לאחד הטובים בתחום (בבריאות של דור העתיד לא חוסכים) ואם אין מומחה בתחום בצפון ארחיק גם למרכז

פרלמנים

New member
בצפון ממליצים מאוד על דר' בור

אם אני לא טועה הוא גם התמחה אצל פונסטי. מטופליו בעיקר מספרים על המקצועיות שלו, אבל חשוב מאוד מאוד לברר גם לגבי יחסי האנוש והסימפטיות שלו, כי זה נדבך מאוד חשוב בטיפול. בכל אופן יבואו הצפוניים וימליצו. אגב, המלצה שלי, לבקר לפחות 2-3 רופאים/מרפאות ולבחור רק אחרי שתפגשו את הרופא, הצוות והמרפאה. תבקשו לפגוש/להכיר עוד הורים ומטופלים, לראות ילדים אם אפשר, ולשוחח עם הרופא,-איך הוא מטפל, מי הצוות שלו, כמה הוא נחמד ומסביר... זה ייתן לכם תמונה ברורה יותר "עם מי יש לכם עסק". בהצלחה! ג'סיקה

למעלה