שאלה ל"מהמושב לטורונטו" או למי שיכול לענות!!!

ברוך 28

New member
שאלה ל"מהמושב לטורונטו" או למי שיכול לענות!!!

בנושא הניקוד: יש לי שאלה כזו אשמח אם כל מי שיודע שיוכל לענות לי עליה בבקשה... נכון לעכשיו יש לי 12 שנות לימוד,כרגע אני סטודנט שמתחיל שנה שנייה של לימודים באוניברסיטה הפתוחה, שאלה ראשונה האם כם תואר של אוניברסיטה פתוחה נחשב בקנדה? שאלה שנייה היא כזו: במידה ואני עושה כרגע קורס מקצועי של שנה האם הוא נחשב כשנה 13 של לימודים? כמו כן הקורס הינו בתחום בדיקות תוכנה עם תעודה בינ"ל המוכרת גם בקנדה ע"י איגוד הistqb הקנדי. השאלה היא כאמור האם תעודה זו+שנת הלימודים על מנת לרכוש אותה נחשבת כשנת לימודים 13 ותעודת מקצוע,שאלה נוספת הינה למי שמכיר האם ועד כמה ניתן למצוא עבודה עם תעודה זו בקנדה וכמה מקצוע הבדיקות מבוקש ונחוץ שם?

תשובות

קודם כל אני חייב להגיד שהניסוח של הכותרת של ההודעה שלך העלה לי דמעות של נוסטלגיה בעיניים. לשאלותיך: 1) האם אתה שואל אם זה מוכר לצרכי ניקוד להגירה? כן. 2) אם יש בסופו תעודה והוא בהיקף שעות מסויים, אז כן. 3) כמו שאמרתי ב2, כן, אם זה בהיקף שעות מסויים. 4) את התעודה אני לא מכיר, אבל בתור מתחיל במקצוע כלשהו יהיה לך קשה, במיוחד על רקע זה שלא למדת בקנדה. קשה אבל אפשרי בסופו של דבר.

ברוך 28

New member
לרן>>קודם כל תודה רבה.

קודם כל כאמור תודה רבה על תגובתך המהירה. דבר שני האם ידוע לך מה הוא היקף השעות הדרוש? חודשי? שבועי? יומי? בתודה מראש. ברוך. .

קורס בהיקף שנתי שבסופו תעודה מקצועית

שבמערכת השעות או בטרנסקריפט יש יותר מ 450 שעות (כולל שעות סטאז' או פרוייקט אם הן רשומות) נחשב לשנת לימוד על תיכונית, המזכה בניקוד או נחשבת לצרכי הגירה פדרלית ו פרובינציאלית. תואר BA של האוניברסיטה הפתוחה נחשב בהחלט. יש עבודה לבודקי תוכנה, ואם יש לך תעודה מוכרת על ידי איגוד קנדי זו התחלה טובה.

למעלה