שאלה ל"מפרקים" שביננו

flipo

New member
שאלה ל"מפרקים" שביננו

אם מפרקים פאשל אחרי שמסיימים, מה עושים איתו? האם מפרקים גם פאזלים ממש גדולים?

field

New member
גם לי יש שאלה, טוב בעצם שתיים -

1. מזה בעצם פאזלים מוזהבים? 2. יש למישהו את כל תמונות הסדרה של ג'וזפין?

תומסקה

New member
אה...

כמה תמונות יש בסדרה של ג'וזפין? אני מכירה שתיים... תיכנסי ל- www.puzzles.co.il ובחיפוש <בעמוד הראשי למעלה...> ותחפשי ג'וזפין וגוזפין המוזהבת... <בג'וזפין המוזהבת זה בלי ה-' למעלה...> וזה שתי התמונת שאני מכירה בסדרה של ג'וזפין... <הייתי מצרפת את התמונות אבל אני אף פעם לא מצליחה לצרף...> ופאזלים מוזהבים... אני חושבת שזה פאזלים עם חלקים מוזהבים... קיבלתי מתנה אחד מוזהב... של כל המזלות... יפה יפה...
שנה טובה לכולם!

davp

New member
מדריך לפירוק פאזל

יש שתי אפשריות נתחיל בראשונה... (מן הסתם... חשבתם על זה פעם? גם אם הייתי מחליט להתחיל בשניה היא הייתה הראשונה... מקרה קשה.) מתחילים מפינה אחת ולאט לאט (שלא יקרעו החתיכות) מפרקים את החלקים ומכניסים לקופסא, זורקים את הקופסא מתחת לארון (או מניחים אחר כבוד בארון למי שיש מקום מיותר) וזהו בערך... מתחילים בתהליך הטבעי ביותר-שיכחה אחרי כמה חודשים/שנים/יובלות (תלוי לפי רמת הסיניליות של המשתמש) נזכרים בפאזל מוציאים אותו מתחת לארון/מהארון, מנקים את שכבת האבק, מעיפים את העכביש ומתחילים מחדש. או שפשוט מאוד מתחילים להקים מנגנון של כמה חברים ופשוט מחליפים כל הזמן פאזלים כמו ספרים. (פאזלונה, תעלי את המדריך לטאגליינס
)

kerengil

New member
אני מפרקת כל פאזל../images/Emo88.gif

מחזירה לקופסה ושמה בארון. כשמתחשק, בדר"כ אחרי חודשים רבים, אני מרכיבה שוב!

yume

New member
פירוק פאזל

מודה באשמה
, אני מרמה... שאני מפרקת פאזל, אני שמה בשקיות נפרדות את המסגרת, ומיונים אחרים, פשוט זה החלק שאני הכי פחות אוהבת בהרכבת פאזל. כך שבעצם בפעם הבאה שאני מתחילה להרכיב את הפאזל, הפאזל כבר ממויין ואני ניגשת ישירות למלאכת ההרכבה.

kerengil

New member
זאת ממש רמאות!!!../images/Emo8.gif

אני בדיוק ההיפך, חייבת להתחיל מ- 0. אם נשארו שניים מחוברים אני קודם מפרקת הכל...

davp

New member
זה בדיוק כל הקטע...

להתחיל מהתחלה! (כמובן שזו לו חובה) אבל זה חלק מהעניין.

למעלה