שאלה ל"מקצוענים" בסאטלות:

PorTnoY

New member
שאלה ל"מקצוענים" בסאטלות:

איזה מוסיקה עדיף לשים ברקע ולמה? והאם זה יכול להשפיע בטכלס ?

jhon ashkroft

New member
מוסיקה טובה

קודם כל תקשיב למוסיקה שאתה אוהב.נסה להאזין לסגנונות מורכבים ומעניינים (מבחינת מגוון צלילים,סאונד לא שגרתי וכו) אלא אם אתה איש של טקסטים ואז רק אלוהים יכול לעזור לך.

dod_basim

New member
בגלל שהם לא נתנו לך תשובה

שמע גבר אני אוהב לשמוע (בשביל להקשיב) בעיקר לפינק פלויד, רדיו-הד (ok computer(, ולשאר להקות רוק שכזה...רק ומלודי ואיכותי. כל להקת ג´אז פיוזן ותבין איך מוסיקה יכולה להיות ממש מחושית. אין כמו להכנס לזה בשגעון חושים עם טרנסים כבדים כמו אינפקד מאשרום

ק ר ח

New member
סוף סוף......

נושא שאני יכול לעזור בו!
שים מה שאתה אוהב,אבל בכל זאת אני ממליץ על היפ הופ זה פשוט מוסיקה שנולדה לסאטלות! אני ממליץ על אאוטקסט אבל ללא ספק סנופ דוג שד"א הוא סטלן מאד זה בדיוק מה שמושלם לשמוע בסאטלה!!! גם רגאיי לא יזיק לך אחי, ובתכלס זה משפיע הכל צלול אתה שומע ת´צלילים מופרדים כאלה וזה בנזונה,קראתי איפשהו שזה עושה את זה ,תהנה!

nitk

New member
סאטלה ומוזיקה......../images/Emo79.gif

אני אספר לך (ולכולם פה) סיפור קצר. לפני שהתחלתי לעשן לא כל כך אהבתי רגאי (לא הבנתי מה כל הרעש סביב זה) היתמקדתי בעיקר סביב הרוק הקל והכבד. אבל פעם אחת יצא לי לעשן עם חברה טובה שמאוד אהבה רגאי. עישנו קצת ביחד ואז היא שמה דיסק של הגאון בוב מארלי ופתאום לא יכולתי להפסיק לזוז ופתאום שמעתי את זה בצורה שונה לגמרי ממה ששמעתי בעבר ואז הבנתי! (אותו הדבר קרה לי גם עם טראנס ועם מוזיקה ישראלית כמו מאיר אריאל) בקיצור מה שאני מנסה לומר הוא: אתה צריך לנצל את הסאטלה כדי להיפתח לסיגנונות חדשים כי פתאום אתה תמצאה את עצמך מקשיב לדברים ולא רק שומע.... תבלה

tiger

New member
איזה מוסיקה שאתה אוהב ו...רגאי../images/Emo11.gif

ללא ספק. אני אוהב גם דאב וטריפ-הופ וגם אסיד ג´אז ואמביאנט זה אחלה. בכלל כל ז´אנר מוסיקלי שניקרא על שם של איזה חומר מסטל כבר רומז לך "מאיזה" כיוון כדאי לך להאזין לו... אבל בתחלס זה שטויות כי אפשר להנות לישמוע גם מוסיקה קלאסית אם זה מה שבא לך וזה מה שאתה אוהב. t

vegi force 1980

New member
אני אוהב לשמוע בוב מארלי

או רוק כבד ופאנק.... הארדקור.....או קסטה שיש לי שנקראתצ סטלבט עד הסוף עם די או בחור נחמד שלקח את כל השירים הישנים והמוכרים בעברית ועשה אותם מאוד סוטים....

Wedwil

New member
Tool

להקה מדהימה ששואבת חלק מההשראה שלה מLSD ועוד קצת מפינק פלויד כמו כן קיים ז´אנר שנקרא stoner rock (או בתירגום חופשי רוק למסטולים) שתי להקות בולטות בתחום זה הינן Queens of the Stone Age ו Kyuss וכמובן בוב ז"ל, מי יתן ותנוח נשמתו עדן, המלך הנצחי העיקר להנות

זהר פלד

New member
טוב, עכשיו תורי:

לדעתי, צריך להבדיל בין שני דברים: מוסיקה כרקע, ומוסיקה להתעמקות. אם אתה בקטע של ממש להקשיב למוסיקה, אני מציע לך לשמוע מוסיקה שבחיים לא שמעת קודם, או לחילופין, מוסיקה שאתה ממש אוהב אבל אפפעם לא התעמקת בה יותר מדי. תהיה מופתע עד כמה דברים נשמעים שונה כשאתה על גראס. מקרה אישי: יש להקה בריטית שאני חולה עליה בשם Muse. הם מאוד מושפעים מ radio head הענקיים, אבל עדיין יש להם יחודיות. בכל אופן, התאהבתי בלהקה הזו מרגע ששמעתי את הסינגל הראשון שלהם שהגיע לארץ (muscle museum). אחרי שקניתי את הדיסק הראשון, הבנתי שאכן צדקתי, אבל רק אחרי שהקשבתי לו מסטול בפעם הראשונה, הבנתי עד כמה צדקתי וכמה הלהקה הזו באמת גדולה. (הם הוציאו שני דיסקים עד היום, שניהם ענקיים.) אם אתה בקטע של מוסיקת רקע - הכל הולך. אפילו שירים שאתה שונא לא יגעילו אותך כשאתה מסטול. במקרה הכי גרוע אתה תתעמק בהם ותנסה להבין מה גורם לך לשנוא אותם. במקרה הטוב, אחר כך פשוט לא תשנא אותם יותר
והכי חשוב - תמיד אפשר להחליף דיסק במערכת...

למעלה