שאלה ל``רבני`` הפורום

מתבי6

New member
שאלה ל``רבני`` הפורום

מה יותר חמור, קריאה במדורי הרכילות של לאישה או במדור גלריה בכיכר השבת? (תחנה חרדית...)

עץ שתול

New member
המדור רכילות שלאישה

זה סוג של תרבות, ולאו דוקא תרבות רעה, אלא ידיעות על סלבס שלרוב הכוכבים בעצמם גם אינם מתביישים בזה (אצליהם זו לא בושה להתגרש להפרד או להצטלם במקום מסויום וכדו'). אבל המקוה נייעס של הציבור החרדי הוא רכילות לשמה שתכליתה רעה כדי לרמוס ולהשפיל את השני. מה שהכי אבסורדי בזה הוא שדוקא אתרים מעין אלו כמו ככר השבת ועוד מטיפים מוסר השקם והערב על העיתונות והתקשורת החילונית, בזמן שלכל מי שמתמצה טיפה במה שקורה מאחורי הקלעים יודע שאין שם שום אמות מידה של יושר ומוסר אלא רק ההפך הגמור. ואכהמ"ל...

סוג ב

New member
עוד הבדל

הסלבס מזמינים את הרכילות. נירא לכם הגיוני, שיש צלם פפראצי בעבודת קבע בבן גוריון?

nini132

New member
אדרוש

הקמת וועדה רוחנית/tapuzforum/images/Emo88.gif לא אסבול שכל אחד נהיה פיתום רב

הכינוי של הרב שלי הוא "הרב המקל"

עד היום לא ידוע עם הכיוני הזה דבק בו בגלל שבהוא הרביץ למישהו או שהוא פשוט מקל ולא פוסק כמו החמורים המחמירים

nini132

New member
לאחר בירור רבים(/tapuzforum/images/Emo192.gif) הכרעתי

שהגלריה יותר גרוע. נימוק: כיוון שהקורא שם עובר גם על לאו של תחנות חרדיות בנוסף לשאר האיסורין שבדבר. כמו כן, זה מיועד להומואים כפי הנראה. ובנוסף לכול, ישלהם שם מעפן. בכבוד רב, הוועדה הרוחנית מטעם עצמה דפורום יוצאים בשאלה. לא אסבול שיחלקו על פסיקתי

מתבי6

New member
הבעיה בחומרה שלך

שפשוט משעמם להיכנס לשם וזו גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה.

גבעון 1

New member
תשובה לשאלה

אמנם אינני מרבני הפורום הנכבד, אך זה נראה תלוי ברבני רפאלי תליט"א ר"ל אם תמונתה מופיע בלאשה ללא מחלצות הרי שברור שקשתקרא את המדור השמוליק שלך יתעורר..... ואז או שתעבור על איסור הוצאת שז"ל. או יותר גרוע על כרת (אם זוגתך תהיה בסביבה, ומי יודע אולי אף באחרת כמי שיצרו תקפו ) לעומת זאת מה כבר תוכל לראות בגלירה הזאת, את הרב שלך מהחיידער או את אשתו. זה רק ישבית לך את "החגיגה", ועלול להביאך ח"ו לאין אונות. עוד לפני גיל שמונים...

mister xy

New member
בזכותך נכנסתי ל'כיכר השבת'

בפעם הראשונה בחיי. מה לעשות, הנייעס החרדי ממש לא מעניין אותי.

מתבי6

New member
עד אתמול היתה עוד עבירה שלא עברת

להיכנס ל`תחנה` חרדית. היום כבר עברת גם על זה.

mister xy

New member
אם הבנתי נכון

אז עדיף לגלוש באתרים חילוניים ולא באתרים חרדיים כי כשאני גולש באתרים חילוניים אני יודע שאני לא בסדר ובאתרים חרדיים זה נראה כשר (על משקל החילוני והמיסרוחניק - שעדיף להיות חילוני ולא דת"ל) ככה זה ביהדות, הכל הפוך על הפוך.

למעלה