שאלה ל"רק אייל"

galitm

New member
שאלה ל"רק אייל" ../images/Emo22.gif

מההודעות שלך בפורום נראה לי שאתה בהלחט בעניינים, ולכן רציתי לשאול אותך אם אתה מכיר את גידי אבינרי, ואם כן - מה דעתך עליו ? האם הוא מומלץ ? בתודה מראש על המידע !! חג שמח, גלית

גלית יקירה ולכל שאר חברי הפורום:

אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא ליצור מצב בו בעל מקצוע יצטרך או יתבקש לתת המלצה על בעל מקצוע אחר. אתן פותחות פה במלחמות מיותרות. אייל הוא צלם ואין לי שום כוונה שבעולם להתחיל פה דיונים והשגות וביקורות מיותרות של בעלי מקצוע על בעלי מקצוע אחרים בפרט שאין באפשרותם להגיב. לא הוגן, לא מוסרי ולא אתי. תודה על שיתוף הפעולה וחג שמח אתי אלבכרי

galitm

New member
../images/Emo52.gif לא חשבתי על זה ..

תודה על ההבהרה וחג שמח !!

שלו ם אתי גלית וכולם...

אני באמת נוטה להסכים עם אתי (למרות שליאת חברתי חושבת ההפך...) אני לא חושב שזה פייר ומקצועי מבחינתי לתת את חוות דעתי על אדם שהוא קולגה שלי בענף הצילום לפי דעתי כולם טובים וכולם עושים עבודה ודעתכם האישית היא זו שקובעת אם העבודה טובה ומתאימה לכם או לא ואם הרמה האנושית של אותו אדם מתאימה לכם וזה אפילו יותר חשוב מהעבודה!(זו גם הייתה התשובה שלי אם הייתי עונה לך מוקדם יותר) אני יכול להמליץ על בעלי מקצוע אחרים כאלו שעבדתי איתם והתרשמתי מהם עד כדי כך שאני אשים את השם שלי לפני ההמלצה (ובכדי לחדד את העובדה הזו השם שלי מאוד חשוב בעיני!!) ולכן גלית יקרה אני כרגע נמנע מלהגיב יותר מה עוד שאני לא מכיר את הבחור ולא שמעתי עליו...
בכל מקרה אולי מישהו אחר ישמח לענות לך. בהצלחה אייל...

למעלה