שאלה ל Brule בקשר לבירות

bigpurrs

New member
שאלה ל Brule בקשר לבירות

בהמשך להודעתך על ביקורך באוונארד. רציתית לשאול על בירת הפרי האסור של הוגארדן. גם אני חובב בירות (אם כי זו סטייה מאד עדכנית יחסית) אבל איכשהו אני מתבעס להיכנס לפורום אלכוהול. בכלל יין ובירה הם שני סיפורים שונים לחלוטיןוביין אני די בור. מי שמרחיבה את השכלתי בתחום הזה היא בעיקר ביאליקולית שכל מה שהיא שותה יוצא לה טוב ותואם מאד את הטעם שלי. אבל לגבי בירות יש לי טעם משלי ואני עושה אקספרימנטים משלי - בייחוד אחרי ש... ביאליקולית גילתה לי את בית הבירה הקטן והמקסים y-ale ליד ביתי. (שהתקלקל קצת לאחרונה). אז בקיצור... אני מאד אוהב הוגרדן (זו גם הבירה הקבועה של בן זוגי) וגם אוהב לף בלונד. הבירות האהובות עלי ביותר הן הלאמביק הפירותית והגוז לאמביק כך שאפשר להבחין שהטעם שלי הוא "בהיר" בטבעו. ישראליות... אייייכס לא נוגע. הן האחראיות לכך שלא התאהבתי בבירות עד לאחרונה. בירות כהות לא מדברות אלי כל כך... אבל - בכל פעם שאני נתקל בבירת הפרי האסור של הוגרדן משהו אומר לי "אולי תזמין - זה נשמע די טוב בתפריט" אבל אין לי אומץ. אז לפני שאני צולל למים (או לבירה) עם הבירה הזאת, אפשר לקבל איזה סוג של תיאור על הטעם שלה? כבדה קלה? מרה לא מרה? מעודנת או גסה? כהה בהירה? שלפחות אם הבירה הזאת לא בכיוון שלי בכלל - שאני כבר אפסיק להתלבט :) אלון

למעלה