שאלה ל-debby12 או למי שחידש רשיון ישראלי

m e i t a l o

New member
שאלה ל-debby12 או למי שחידש רשיון ישראלי

קראתי שוב את הסיכום שלך מלפני כמה חודשים על התהליך לחידוש הדרכון. תודה שהשקעת את הזמן בסיכום!

איך אני משיגה תמצית כניסות ויציאות מישראל?
ואת רקורד הנהיגה מהמדינה בה אני גרה (ניו יורק)?

אני מתלבטת אם להכנס לסיפור הזה, הרשיון שלי לא בתוקף כבר מעל 10 שנים...

תודה!

debby12

New member
מנהל
נתחיל במה שקל....

תמורת $7 ירוקים מרשרשין (בעצם שקטים - מפלסטיק של כרטיס אשראי) את יכולה לרכוש לעצמך את רקורד הנהיגה של ממדינת ניו יורק. יהיו לך 5 ימים להוריד את זה למחשב שלך. אני בד"כ מעדיפה לבחור "להדפיס כ PDF" ככה זה יוצא הכי חד ויפה [ואז היידה - למדפסת במשרד ויש לך עותק מקסים]. הנה פה - בקישור הראשון בעמוד הזה:
https://dmv.ny.gov/dmv-records/dmv-records

לדעתי תמצית כניסות ויציאות מישראל את יכולה להזמין בקונסוליה הישראלית בניו יורק. כן - זה ניגו'ס (לא אמרתי שלא...). אבל בשבוע הקרוב במילא הילדים ורוב האנשים בחופש אבל דווקא הקונסוליה פתוחה, חוץ מאשר ביום חג המולד עצמו [ש"ס יודעים שכך נוהגת שגרירות ישראל?
]
לחילופין, את יכולה להוציא את תמצית הכניסות והיציאות מישראל בעוד 2 דרכים:

1) אפשר להזמין את זה בדואר דרך אתר משרד הפנים לכתובת בישראל או

2) אפשר להוציא כזה כשאת כבר מגיעה לישראל. זה משהו שעושים בעמדת
המודיעין בלשכות מירשם האוכלוסין כך שאין צורך לעמוד בתור ארוך (אלא אם כן את בישת מזל כמוני שחירבשו לה את מספר הזהות עם מישהו אחרת בעלת אותון שם והייתי צריכה לחכות שעה וחצי לפקידה מומחית שתתקן את הבלגן)

שתסעי בדרכים טובות....

m e i t a l o

New member
תודה!

אני בישראל, לפני שהגעתי הייתי חדורת מוטיבציה אבל עכשיו כשאני כאן אני לא בטוחה שיש לי את הכוחות הנפשיים לבירוקרטיה

vinney

Well-known member
אם מגיעים פיזית למשרד הפנים הם ידפיסו לך את התמצית במקום

חינם אין כסף, רק לחכות בתור.
&nbsp
הרי במילא תצטרכי להגיע לישראל בשביל החידוש, לא? נראה לי מיותר לבזבז את הזמן על הקונסוליה (כי במילא מה שהם יביאו לך לא יכלול את הכניסה שלפני ההתעסקות עם הרשיון).

למעלה