שאלה ל שכאן... מישהי כאן קיבלה דקפפטיל? אחרי כמה זמן מהזריקה האחרונה הכל אמור לחזור לעצמו?
T t w i x i t New member 12/9/05 #1 שאלה ל../images/Emo90.gif שכאן... מישהי כאן קיבלה דקפפטיל? אחרי כמה זמן מהזריקה האחרונה הכל אמור לחזור לעצמו?
שאלה ל../images/Emo90.gif שכאן... מישהי כאן קיבלה דקפפטיל? אחרי כמה זמן מהזריקה האחרונה הכל אמור לחזור לעצמו?
צ ציפורלילה New member 13/9/05 #2 תשובה בערך קיבלתי זולדקס שעושה את אותה פעולה במינון של אחת לשלושה חודשים. בחודש לאחר סיום השפעת הזריקה הגוף התחיל להתאושש הורמונלית ונדמה לי שחודש או חודשיים אחרי זה כבר חזר המחזור.
תשובה בערך קיבלתי זולדקס שעושה את אותה פעולה במינון של אחת לשלושה חודשים. בחודש לאחר סיום השפעת הזריקה הגוף התחיל להתאושש הורמונלית ונדמה לי שחודש או חודשיים אחרי זה כבר חזר המחזור.
O ornusha New member 13/9/05 #3 אם אני זוכרת נכון הראשון הופיע אחרי 3-4 חודשים. אבל גם אחריו לוקח זמן עד שהכל מסתדר (השני משהו כמו חודשיים מהראשון). סבלנות....
אם אני זוכרת נכון הראשון הופיע אחרי 3-4 חודשים. אבל גם אחריו לוקח זמן עד שהכל מסתדר (השני משהו כמו חודשיים מהראשון). סבלנות....
מ מיליתו New member 16/9/05 #4 אצלי... אחרי 4 חודשים, אבל לא לגמרי חזר לעצמו. המחזור לא ממש סדיר. עם זאת, את צעירה ממני וקיבלת טיפול הרבה יותר חלש, לדעתי תוך עד חצי שנה הכל יחזור לעצמו.
אצלי... אחרי 4 חודשים, אבל לא לגמרי חזר לעצמו. המחזור לא ממש סדיר. עם זאת, את צעירה ממני וקיבלת טיפול הרבה יותר חלש, לדעתי תוך עד חצי שנה הכל יחזור לעצמו.