שאלה ל-MAGIG

שאלה ל-MAGIG

היי, ראיתי את התמונה של האקלרים שהכנת ויש לי שאלה באיזה קוטר צנתר זילפת אותם האם משונן או רגיל והאם את מזלפת פס אחד? כי אצלי אני עושה במשונן של הפחזניות אבל כשעושה גלילים זה יוצא דק איך מזלפים כדי שיצא רחב יותר?
 

MAGIG

New member
את האקלרים (וגם את הפחזניות) זילפתי

בצנטר משונן (כך יותר יפה לי) בקוטר 1 ס"מ. זילפתי פס אחד ויצאו (לטעמי) בסדר גמור, לא גדולים מדי ולא קטנים מדי. אם את רוצה אותם גדולים יותר, אולי תזלפי שני פסים אחד על השני, במקרם הבצק לפני האפיה בטוח הפסים יטמעו אחד בשני ויצא לך אקלר יותר גבוה ויותר רחב. לגבי הפחזניות - לדעתי זילוף פס אחד מספיק. מגי
 
למעלה