שאלה ל-netcheif

שאלה ל-netcheif

הי, מעוניין להתקין נתב אלחוטי כאקסס פוינט. בדקתי את ההנחיות באתר שלך )וכמובן, תודה רבה עליו!(, וגם בלי להבין את ההגדרות עד הסוף, נראה לי הגיוני שצריך להתאים אותן להגדרות הנתב הראשי. רכשתי נתב זהה לראשי )אדימקס BR-6428nS (. לפי ההנחיות במדריך שלו, צריך להתחבר אליו, ולהגדיר אם הוא עובד כנתב, כאקסטנדר, או כאקסס פוינט. אם אקסס פוינט, אין הגדרות חובה נוספות. אז... מה פיקששתי? מה לא יעבוד אם מגדירים אקסס פוינט ללא כלל ההתאמות שפירטת במדריך שלך? תודה!

cheif

Member
מנהל
איך אתה מחבר את הנתבים?

קווי או אלחוטי?
&nbsp
&nbsp

קוי, דרך מתג

אגב, משום מה אני לא מצליח לקבוע את כתובת הIP במרחב הרלוונטי - כתובת הקיים הוא 192.168.2.1, ומרחב הכתובות שהוא נותן היא 100-200. ניסיתי גם 192.168.2.201 וגם 192.168.2.2, אבל היא לא השתנתה... כשהשתמשתי בקונפיגורצית הAP דרך הsetup, עבד טוב כשהגדרתי שם רשת חדש. אבל אז צריך למתג ידנית, אם הרשת המחוברת פעילה אבל חלשה והשנייה חזקה. ולא הצלחתי לתת לשתי הרשתות את אותו שם כדי שהמיתוג יהיה אוטומטי.

cheif

Member
מנהל
הסבר

תפעל על פי הפרק האחרון של המדריך הזה - רק לפני כן תבצע RESET לנתב החדש כדי לאפס את כל ההגדרות. את ההגדרה תבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור קווי אין מה לשנות בנתב הראשי. http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

cheif

Member
מנהל
לבצע RESET

במצב RESET הוא יחזור להיות נתב ואז תגדיר אותו כפי שכתוב במדריך.

תודה, ועדכון

בנתב הזה, אחרי reset, הוא מתעורר למסך setup שבסך הראשון שלו יש לבחור מוד עבודה: נתב, אקסס פוינט, או אקסטנדר. גם במוד נתב וגם במוד אקסספוינט, לאחר החלפת הip לא הצלחתי לגשת לנתב )גם בגישה לip שקבעתי(. כרגע, עושה רושם שהבעיה נפתרה אחרי הגדרה כאקסס פוינט, בחירת ssid וסיסמה זהים לנתב הראשי, ורק אז הגדרת ip לפי המדריך שלך. אמנם אין לי גישה לנתב החדש... אבל לעת עתה נראה שאכן טווח הwifi הוארך. תודה!

למעלה