שאלה ל psa

קשכפית

New member
שאלה ל psa

ערב טוב, שאלתי שאלה אבל יש לי הרגשה שאולי היא נבלעה בשירשור של אתמול בנושא מכונת כביסה חשובה לי התשובה אז אני שואלת שוב, כתבת שם: יש לשים כוס חומץ בתא אבקת הכביסה ולהפעיל אותה השאלה שלי: לא הבנתי את ההקשר ,לצורך מה/איזו תוצאה יש לשים כוס חומץ בתא אבקת הכביסה ולהפעיל אותה על ריק? ושאלה נוספת - חשבתי לשים פעם בכמה זמן מלח לימון כדי למנוע אבנית בתו - האם זה טוב? אם כן פעם בכמה זמן וכמה מלח לימון? ובאיזה תא לשים את המלח? או האם ישירות לתוף? תודה רבה מראש ושבוע טוב

psa

New member
ערב טוב קשכפית ,טוב לראותך שוב...

החומץ אמור לעזור בנקיון הסבון ובעיקר האבנית המצטברת בחלקים השונים של המכונה. במקום לקנות חומרים יקרים. מתוך נסיון של חברים , אפשר גם מלח לימון במקום חומץ , בתא של אבקת הכביסה. המלח אמור לעשות אותה פעולה כמו החומץ. לדעתי, עדיף בתא האבקות , כדי שהמלח/חומץ ינקו גם את הצינורות העוברים משם לגוף המכונה. אני מאמינה שאם מתמידים , פעם בחודש- אפילו חודשיים יש תוצאות. אגב, כדאי פעם ב...להוציא את מגירת האבקה לנקיון מהעובש , הסבון והמרכך המצטברים . שבוע נפלא.

קשכפית

New member
תודה רבה באמת - אעשה זאת

כי אני רוצה לשמור על המכונה החדשה שלי. הייתה לי מכונת זוהר כעשרים שנה! ואז הלכה לעולמה
בסיבה טובה ויש לי אחת חדשה, האמת שבישנה לא עשיתי שום טיפול מונע אבנית וכמובן שבמשך השנים היו תקלות והיו תיקונים ובלאי של חלקים שזה די מובן. אבל בגלל שאני רואה איך הקומקום מתמלא באבנית כל כמה ימים אז כדאי בכל זאת לטפל גם במכונה אני אשתדל ליישם את התורה הזאת כפי שהסברת לי. שבוע טוב ולהשתמע

psa

New member
בוקר טוב קשכפית

למען הדיוק זאת תורה שעוברת מפה לאוזן.... אני מאמינה שלחומץ יש סגולות רבים... לכן, לא נראה לי שיכול להזיק. יום מקסים.

קשכפית

New member
בוקר טוב ותודה יקירתי

אין לי בעייה עם זה, כל עוד אני לא צריכה לשתות את זה ........ חחחחחחחחח

cוורנה1

New member
קשכפית,אני קוראת שיש לכם הרבה אבנית.מה שיש בקומקום,מצטבר בגוף החימום בדוד,במכונת הכביסה, ובכלל בכל מכשיר חשמלי עם מים(בטח שכחתי עוד ../images/Emo8.gif), והברזים בית/מקלחת הנסתמים בגלל האבנית. כדאי ומומלץ לשים מסנן אבנית פעיל בכניסת המים הביתה, כך גם תגנו על כל המכשירים הביתיים, וגם תחסכו בחשמל,שכן מכשירים שדבקה בהם אבנית, לוקח להם זמן רב יותר להתחמם.

קשכפית

New member
תודה על העצה, לא חשבתי על זה

עדיין, יש לך במקרה ידע לגבי עלויות ומי עושה את זה ככה שיהיה לי מושג קצת יותר ריאלי? תודה

cוורנה1

New member
תנסי לברר מול בעל מקצוע או בגרעין/אייס/הום סנטר,או בכל טמבוריה המוכרת גם מוצרים אלה. ההוצאה היא ח"פ להתקנה ואח"כ אחת לחצי שנה לערך, תלוי בכמות האבנית באיזור מגורייך, החלפת הסנן. מומלץ בחום.

למעלה