המשך לשאלה -Section
Section היי, ראשית תודה רבה על התשובה המפורטת. שלחתי בקשה בצרוף מסמכים רפואיים מלפני חודש בערך. קיבלתי תשובה שרופא שהסתכל על המסמכים קבע אי כשירות לשמ"פ לחודשיים וכן כי יש להפנותי לור"פ (נשלח לי טופס 102 המעיד על כך). לא הצלחתי להבין מהמשרד קישור האם המסמכים אכן נשלחו לחר"פ, כפי שאת מתארת שצריך להעשות ורופא ממיין שם קבע שיש צורך בור"פ, או שמדובר ברופא היחידתי שקבע כי יש להפנות לוע"ר (ניסיתי לשאול את מש"ק הקישור - אבל הוא אמר שזה רופא שבא אליהם פעם בכמה זמן). האם לפי הכרותך עם נהלי העבודה - מדובר ברופא יחידה/רופא בחר"פ ?? כלומר, האם זה אומר שעברתי את שלב מיון המסמכים או שזה עדיין אפילו לא קרה?? בנוגע לזמן ההמתנה כאן עולה סימן שאלה גדול. במשרד הקישור טענו שעקב קשיי תקציב כרגע יש בעייה עם זימון לוועדות רפואיות וכרגע אין להם תורים לקבוע. בעניין זה פניתי אף לקפ"צ, ולמרבה הפליאה המוקדן שם טען באוזני שזו בעיה כלל צהלי"ת ואין פיתרון מלבד להמתין לזמן בלתי ידוע. הסברתי לו שהייתי מסכים להמתין ולחכות - ובלבד שלפחות היו אומרים לי - יש לך וועדה בתאריך X / תחכה לכל היותר חודש/ 3 חודשיים. העניין הוא שלפי התשובה הבלתי מחייבת, אני יכול להמתין חצי שנה ויותר.... מה את אומרת, מה לעשות לזרז את הטיפול בעניין ?? ובנוגע לתשובה שנתת לי "ביום הוע"ר יש להגיע עם מסמכים מקוריים (!!) עדכניים לחצי השנה האחרונה" - א. בשיטוט שעשיתי בפורום נתקלתי בתשובה של "קצינת קישור" בנוגע לשאלה דומה - (בעמוד 15 בארכיון הפורום) שם היא כתבה כי יש לספק מסמכים עדכניים בני 3 חודשים ומטה. האם יש לך אסמכתא/חוק/מראה מקום כתוב שאת יכולה לתת לי שאכן מספיקים מסמכים מהחצי שנה האחרונה ולא מ- 3 חודשים אחרונים? ב. בהנחה שצריך להגיע עם מסמכים מהחצי שנה אחרונה ולא מ-3 חודשים אחרונים. אם עד שאגיע לוועדה יקח נניח 4 חודשים - וכבר היום יש לי מסמכים מלפני 3 חודשים, כלומר סה"כ המסמכים יהיו בני 7 חודשים, האם אצטרך שוב לעבור את כל התהליך זה של מיון המסמכים החדשים ??? ואז שוב להמתין לוועדה ???! ג. היות ואני סובל מבעיה אורטופדית, האם אני צפוי להיבדק אצל אורטופד ביום הועדה או שלרוב מספיקים המסמכים והוועדה נסמכת עליהם (בתשובה שקיבלתי ממשרד הקישור נאמר לי שיקבע לח תור לוע"ר ולא דיברו על מומחה צבאי ) ?? מחכה לשתובה ממך..... תודה!!!