שאלה ל sharon_1

sharon_bn

New member
שאלה ל sharon_1

ייתכן ואצטרף לבן שנמצא כעת מטעם העבודה בשיקגו. וראיתי כי את רוצה לקנות את השמלה שלך מדיוויד בריידל- שראיתי אתר שלו באינטרנט ונידלקתי על השמלות. האם לדעתך זה הגיוני לקנות שמלת כלה בשבועיים? האם הם יהיו מוכנים לעשות את זה , או שאני צריכה כמה חודשים לפחות? תודה שרון

oc101

New member
David´s Bridle ../images/Emo9.gif

the Americans know by the slow service they have , but in David´s Bridle the have the dress by sizes and it starts at size 4 - 38 if you won´t need measure and lots of fixing it will goes on 2 weeks , but don´t count on it , sometime they don´t make sense haztehira- Boston

Sharon_1

New member
no way

OC - את טועה. שבועיים?! אין לך סיכוי. הם מבקשים 6-8 שבועות. ולמה? את מודדת שמלה, נניח והחלטת להזמין אותה על המקום, לוקח להם חודש להכין אותה מחדש, אז את צריכה לחזור והם עושים עליה עוד תיקונים לבקשתך, מה שלוקח עוד 2-4 שבועות. ואכן יש להם מידות 4-26, אז נראה לי שאני אצטרך הרבה תיקונים, כי 4 כבר גדול עליי. מצד שני, יש הרבה חנויות בסגנון של DAVID´S שאת הולכת וקונה את השמלה שאת מודדת ועליה עושים לך תיקונים, שאני מניחה ששבועיים מספיקים להם. קחי בחשבון שאם אין לך כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב, לא תוכלי לשלם בתשלומים, אלא לשלם הכל מראש. ועוד - קחי בחשבון שהתיקונים לא זולים. אבל השמלות כן. למשל - חברה שלי מדדה שמלה שהמחיר המקורי שלה היה 3500$, אחרי הנחה היא עלתה משהו כמו 700$, ועוד הורידו לה ל - 500$. א- ב- ל - התיקונים עלו עוד 500$... אני באופן אישי, אם הייתי גרה בארץ, לא הייתי קונה בחו"ל. לדעתי, יש מספיק מבחר בארץ, ותמיד את יכולה לתפור לבד. בכל מקרה, אני אשמח לעזור עוד, אם אוכל. בהצלחה שרון נ.ב. את צריכה להבין שכל המנטליות האמריקאית היא שונה. כאן מתחילים לתכנן את החתונה שנה- שנה וחצי מראש. ולא רק לתכנן על הנייר, אלא להזמין הכל. אתמול הלכנו לראות טבעות, והמוכר אמר שחודשיים לטבעות זה ממש גבולי. בעיקרון, הם מבקשים 1/2 שנה לטבעות...

sharon_bn

New member
תודה ../images/Emo7.gif

דווקא זה נראה לי פתרון מעולה, כי גם יותר זול, וגם אני יותר אוהבת את הסגנון הזה מהסגנון בארץ (ועברתי את כל דיזינגוף פעמיים), אבל נראה לי שכמו שאת אומרת זה לא יצא לפועל לצערי, אם אני אהיה שם אני אנסה בכל זאת מקסימום יגרשו אותי ויגידו "משוגעת בשבועיים את רוצה שמלה"?, בכל אופן אני אשמח אם תעדכנו אותי לגבי המקום בו לא עושים כל כך הרבה בעיות.

Sharon_1

New member
sorry

וכמו שכבר כתבתי זה לא יוצא הרבה יותר זול, כי התיקונים מאד יקרים. בכל מקרה החנות השניה (אין לי מושג איפה יש בשיקגו), brides international www.bridesinternational.com התקשרתי אתמול ל david´s ונתנו לי תשובה שלילית לגבי השבועיים. ואל תקחי סיכון, גם אם יגידו לך שכן, יהיה בסדר - אל תסמכי על זה. לא חבל?!

sharon_bn

New member
תודה את ממש מתוקה שטרחת כל כך

בשבילי, ונראה לי שאני אשמע בקולך ואקנה בארץ.

Sharon_1

New member
מצטערת,

אם אוכל לעזור עוד, תגידי לי, בשמחה!! בדקת את החנות השניה?

למעלה