שאלה ל tchm
אני הולכת להין את כדורי הבשר ברוטב חמוץ מתוק שהבאת אתמול ושאלותי :
את מרכיבי הבשר יש להניח שעתיים ? פעם אחת לפני יצירת הכדורים ואחכ שוב עוד שעה ?
האם ניתן לדלג על שלב הטיגון ולהניח ישר בסיר ? אם כן מה משך זמן הבישול ? כי ראיתי שבטיגון זה ממש ענין של כמה דקות ?
מה זה מירין ? ובהנחה שאשתמש בחומץ רגיל , מה זה נותן ? אפשר לוותר על זה ??
וחוץ מזה התמונות שאתה מביא פה ממש מעלפות ועושות חשק להכנס למטבח.
תודה ושבת שלום
אני הולכת להין את כדורי הבשר ברוטב חמוץ מתוק שהבאת אתמול ושאלותי :
את מרכיבי הבשר יש להניח שעתיים ? פעם אחת לפני יצירת הכדורים ואחכ שוב עוד שעה ?
האם ניתן לדלג על שלב הטיגון ולהניח ישר בסיר ? אם כן מה משך זמן הבישול ? כי ראיתי שבטיגון זה ממש ענין של כמה דקות ?
מה זה מירין ? ובהנחה שאשתמש בחומץ רגיל , מה זה נותן ? אפשר לוותר על זה ??
וחוץ מזה התמונות שאתה מביא פה ממש מעלפות ועושות חשק להכנס למטבח.
תודה ושבת שלום