שאלה ל WEIRD DUST javascript:Insert

stardust19

New member
שאלה ל WEIRD DUST javascript:Insert

רגע לפני שאתה עוזב אותנו כאן רציתי לשאול אותך (כי אני מבין שרק אתה התעסקת בזה פעם) איך מחליפים סקינים ב H320 ? הורדתי סקין ממש יפה ואני מת להתקין אותו בנגן אבל אין לי מושג איך.... אם אתה יכול להסביר לי אני אודה לך .... וכן עם מישהו גם מבין בזה אז אני אשמח תודהjavascript:InsertIcon('|%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94|') javascript:InsertIcon('
')

matke

New member
לא קשור

רק אני רואה בכל הודעה שלך שכתוב javascript:InsertIcon????? אולי זה בגלל הדפדפן שלי...

stardust19

New member
זה גם בדפדפן שלי- אין לי מושג מה

הבעיה...יכול להיות ששנינו משתמשים בפיירפוקס ????

יאיר B

New member
אתה משתמש בפיירפוקס תחת לינוקס?

או תחת חלונות? איזו גירסה של פיירפוקס (ואיזו שפת ממשק?)? זה קורה כשאתה מנסה לשים אומתיקון? כי בהודעה הזו למשל אין בעיה. זה פשוט מאוד מעניין.

stardust19

New member
פיירפוקס תחת ווינדוס- שפת ממשק היא

אנגלית אבל כל התמיכה היא ברוסית...יש קצת בעיה עם הפיירפוקס כי הוא לא תומך בdirect show , הוא תומך בשפת java script ולכן כל דבר שמופיע וכתוב בשפה זו הוא פשוט כותב את כל הפקודה להצגת האמותיקון או כל דבר אחר...אני אנסה להריץ על פיירפוקס את IE ונראה מה קורה, אבל זה אחד מהחסרונות היותר בולטים של פיירפוקס לעומת IE , אבל אין מה לעשות צריך להשלים עם זה כי לי למשל נמאס מכל הרוגלות והפרסומות שמיקרוסופט מסנה לדחוף לנו, הצרכן הפשוט, בכח...לכן אצלי כמעט הכל הקוד פתוח ואני מתכוון לקנות עוד מחשב על מנת להריץ במקביל ל XP את לינוקס . באווסט זו אותה הבעיה כי הוא מבוסס על אותה פלטפורמה... שווה לפתוח על זה שירשור...נראה מה אחרים חושבים על זה........אז אני פותח שירשור מי שרוצה מוזמן להגיב (ועם מישהו חושב שזה לא ממש קשור לנגנים אז זה די קשור כל הנושא הזה של קוד פתוח)

stardust19

New member
אגב יאיר באיזה דפדפן אתה משתמש?

כי יכול להיות באמת שזו בעיה עם לא משתמשים בIE ? סתם שאלה

יאיר B

New member
אני משתמש ב- IE6 ../images/Emo4.gif

אבל התגובה הזו נכתבת מפיירפוקס 1.4 ממשק עברי על חלונות XP ביתי בעברית. שיחקתי קצת עם הפיירפוקס והבנתי מה אתה עושה: מאתר ויש בעיות עם אתר תפוז ופיירפוקס, לא ניתן לשים אמותיקונים בצורה הרגילה שלהם (ע"י הקפצה של החלון ולחיצה על האמותיקון הרצוי). אתה גורר את האמותיקון למקום שאתה רוצה והפיירפוקס שיש לו בעיות עם ג'אווה סקריפט פשוט כותב את הפקודה, אבל אתר תפוז אלא מבצע אותה. ההצעה שלי: תכתוב את האמותיקון כמו שהוא מופיע בחלון המוקפץ ואל תגרור. כמו שנעשה כאן למשל:
אני מקווה שאני צודק

stardust19

New member
בדיוק עלית על הבעיה- אוקיי אני אנסה

את ההצעה , אין מה לעשות לפעמים צריך להתפשר על דבר מסוים בשביל להינות מדבר אחר... ככה זה בחיים

למעלה