שאלה ל-x וכל יושבי הפורם

Episode666

New member
שאלה ל-x וכל יושבי הפורם

אני כמעט בן 16 ובקרוב רשיון ורציתי לדעת על איזה כלי 50 סמ"ק תמליץ לי חשבתי אולי על הראנר או על הדרבי סנדה וכן אני יודע שזה אופנוע וזה קטנוע אבל רציתי לשמוע לדעתך לגבי האופנועים למרות שאתה משוחק קצת לקטנועים הודעה זו מכוונת בלשונה לx אבל כולם מוזמנים ורצוי שיעזרו

ixmix

New member
למה חשבת עליו?

במילים אחרות - מה קסם לך בראנר - המראה? היכולות? - מה המטרות שלך בנסיעה (מרחקים, מיקום וסוג כביש), מה הדאווין שלך (שטח / כביש, קט/אופנוע)...

Episode666

New member
דוגרי אני רוצה את האופנוע

להגיע לבית ספר דיי הרבה רעננה-כפר סבא ושיראה טוב כי אני לא אוהב דברים שלא נראים טוב. לכן הדרבי נראה מצוין אך יש בעיה של חלקים לפי מה שהבנתי תקן אותי אם אני טועה כי אני מקבל כל מה שאתה אומר בדר"כ והגי'לרה פשוט נראה מצוין משייט מהר ולא יודע מושלם כזה למה קטלת אותו כל כך הרבה במאמר עליו? נסעתי עליו ודיי נהנתי!

ixmix

New member
מה אתה מאוכזב?

ס-ב-ל-nut. הראנר עונה על דרישותיך לא רע בכלל. כפי שהסברתי, ואוסיף בקרוב לסקירתי - נסעתי כנראה על כלים במצב לא טוב כמשומשים, וכחדש בעיקר החלק של מתלים פשוט אינו נכון והם חשים מצוין (אם כי יש לקחת בחשבון גם את מצבו כמשומש כפי שאני ראיתי). יכולת ההיגוי שלו מוגבלת - בעיקר עקב צידוד כידון מוגבל אולם לטעמי גם עקב זוויות הטיה קטנות מדי. עדיין בתוך כל זה הוא נותן תמורה לא רעה לשקל, וזה הרבה שקל ולא מעט תמורה, ודאי לקטנוע 50. הנה לך, עכשיו חלאס להיות מאוכזב.

Shlomi TC

New member
מה הצרכים שלך בכלי ומה התקציב?

וגם מה חשוב לך בו? המהירות? היופי? שיהיה גם טוב על מהמורות כביש ונזקים אחרים בו (ויש מספיק כאלה בארץ)?

למעלה