שאלה ל XCrider

sam101

New member
שאלה ל XCrider

הי XCrider, שמתי לב שאתה הדמות לשאול אותה לגבי קבוצות רכעבה לאופניים. אני מחפשת קבוצה לצאת איתה לטיולים בסופי שבוע. הרמה שלי נמוכה בינונית, האופניים שלי בלי בולמים (אבל אני מתמודדת איתן גם בירדות). אשמח לקבל הכוונה. תודה וחג שמח! [email protected]

timon1

New member
באיזה איזור מדובר?

כולם פה יכולים לעזור אם רק תגדירי איזור

sam101

New member
תודה על התגובות המהירות, האזור

פחות משנה לי מכיוון שאני לא כ"כ מכירה את האיזורים השונים. אוהבת איזורים הרריים, ואבדוק את מ ה שרשמתם-TIMON1 , אם ישצעות אשמח לשמוע. ערב טוב לכם!

XCrider

New member
תודה, תודה על הכבוד...לפי מה שאת

מתארת את צריכה להצטרף לטיולי מתחילים לתקופה מסויימת כדי "להתחזק"... טיולים כאלו (טובים, והרבה) מארגנת קק"ל (1800-350-550, גם לא יקר). כמו כן, ישנן לא מעט קבוצות למתחילים, גם פרטיות וגם בתשלום. מהצצה בפורום אני רואה שישנן לא מעט הצעות גם למתחילים (גם כאלו שמחפשים פרטנרים. אולי תפרסמי גם את איזו הודעה כזו?). כמו כן, יש הרבה הצעות לטיולי מתחילים גם באתר "הרים" (WWW.HARIM.CO.IL) ואתר שוונג (WWW.SHVOONG.CO.IL). חלקן בתשלום וחלקן לא. ובקשר לאופניים ללא בולם, אין לך מה לדאוג: אני עשיתי בזמנו הרבה מסלולים (אפילו אתגריים) ללא בולם כלל...זה אפילו משפר את תגובות הרוכב ונחשב כ"טירונות" עד לקניית אופני הרים אמיתיות...(ועוזר גם עם בולמים). אז קדימה, לרכב!

למעלה