שאלה לReshefgarcia

H20Knick

New member
שאלה לReshefgarcia

למה השם שלך מסומן באדום? אתה לא מנהל... מנהל זה בכחול.... מה אתה? מי אתה? מה אתה רוצה מאיתנו?!?

Reshefgarcia

New member
אני אדום כי...

YO-MAN שהוא מנהל הפורום החליט ברוב טובו (ותאמין לי,יש לו הרבה,אני מכיר אותו אישית) להכריז עלי כ"מומחה" הפורום... עכשיו,שלא תבין לא נכון... אני לא מתיימר לדעת כל דבר על כל דבר שקשור בםוטבול או ב NFL אבל כנראה,שאחרי הכרות של 7 שנים בערך, YO-MAN מספיק מכיר אותי בשביל לדעת שאני יודע דבר או שניים בנושא,ומכיוון שהוא מנהל את הפורום,ראה לנכון להציע לי את ה"ג'וב" הזה... ולגבי מה אני,מי אני,ומה אני רוצה... ככה 1) אני בן אדם שנהנה ממשחק פוטבול טוב 2)אני מומחה הפורום 3) ואני רוצה שתהינו מהפורום ומעונה המצויינת שיש לנו עד עכשיו... מספיק טוב בשבילך?

Yo-man

New member
לגבי רשף והפורום בכלל (מכתב פתוח)

תודה לרשף על התשובה שנתן, ובכל זאת בחרתי לענות (למרות שבאמת הכל ברור). זו הזדמנות טובה להסביר את עצמי בענין הזה ובכלל לדבר קצת על הפורום: הצבע האדום, כמו שרשף הסביר, נועד לסמן "מומחה" בפורומים של תפוז. בדר"כ משתמשים בזה בפורום "ביטוח" לסוכני ביטוח, בפורום "בגרויות" למורים וכדומה. זאת אומרת מומחיות נרכשת ומוכרת ע"י מוסדות רשמיים. בהיעדר מוסד רשמי ללימודי הפוטבול, אין דרך ממש טובה לבחור מומחה, אבל בזכות הכירות ממשית (ולא וירטואלית) עם רשף, בקשתי את רשותו למנות אותו למומחה הפורום. תואר שיש בו כבוד אבל איתו באה גם לא מעט אחריות. רובינו רואים את המשחקים המשודרים. חלק מתאמץ ורואה את כולם. חלק קטן יותר (ועם הרבה זמן פנוי) רואה גם את כל התוכניות המקדימות למשחקים. רשף הוא מסוג האנשים שרואה את כל אלה, וקורא בזמנו החופשי ניתוחים, ראיונות, פרשנויות ותגובות למשחקים ששוחקו באינטרנט. ההבנה הרבה, המעורבות, יכולות הניתוח וההעמקה בשילוב עם הגיון נטול רגשות (בניגוד לכמה אנשים אחרים שאני מכיר שמטים את הניתוחים שלהם לכיוונים של הקבוצות האהודות עליהם בלי לשים לב) - כל אלה הופכים אותו למומחה בעיני, גם אם לא תמיד יש לו את כל התשובות על המקום. בינתיים ככל שהזמן עובר ואנחנו לומדים להכיר את החבר'ה פה אני מתרשם שיש פה המון אנשים ששקועים חזק ב-NFL ומבינים המון. לא דיברתי על זה פה עדין, אבל אני נורא נהנה מהפורום שיש לנו פה. בפורומים אחרים שאני מסתובב בהם יש כל מיני מחלות שטרם הגיעו לכאן (ואני מקווה שלא יגיעו), ובשום מקום שאני מכיר אין את האחווה הזו שאפשר למצוא אצלינו. נכון שאין פה 100 הודעות בשעה (ע"ע פורום פרויקט Y וכיו"ב) אבל ההודעות שעולות פה ענייניות, מקצועיות (גם השאלות של הירוקים שבטירונים פה), מנוסחות בנינוחות ומביעות עמדות או רעיונות שיש מאחוריהם מחשבה. זה לא דבר שנלקח כמובן מאליו בעולם הוירטואלי שלי. אז אני מודה לכל מי שמשתתף, מקווה שמי שמשתתף בקריאה בלבד יצא מבין הצללים ולפחות יגיד שלום, ואני מקווה שנמשיך להינות עד סוף העונה ואחריה.

ranatz

New member
טוב לדעת

שאני לא הפסיכי היחיד שרואה את כל המשחקים, כל הפרי-גיים שואוז, קורא את רוב הטורים באינטרנט שעוסקים בפוטבול וקורא גם הרבה ספרים בתחום. אני מביא איתי עכשיו מארה"ב בערך עשרה ספרים וכמה דיוידי שעוסקים בפוטבול ויש לי בבית עוד המון ספרים ,דיוידי וקלטות וידאו. מה לעשות, זו מחלה חשוכת מרפא או כמו שאני מגדיר את עצמי "נרקומן פוטבול". חוץ מזה הפורום פשוט פנטסטי ואני מאד נהנה ממנו! כל הכבוד ליורם ורשף.

roniway1

New member
פורום מיוחד ונהדר!!!!

גם אני רוצה לומר כמה מילים על הפורום: הפורום פה נפלא ונהדר , YO-MAN ורשף עושים עבודה נהדרת כאן ,ויש כאן אנשים נפלאים! גם אני מאלה שרואים את כל המשחקים שמשודרים , ואני רואה את התוכנית המקדימה שיש. ולפעמים ,אם יש זמן ,אני רואה גם קולג' פוטבול. ויש לי גם משחק פוטבול באקס בוקס - אז החווייה מושלמת! והפורום נפלא וכיף תמיד להיות פה!

למעלה