שאלה לSANDMAN

doom23

New member
שאלה לSANDMAN

תגיד יש מצב אגו טוטאל ירכשו את AFFLICTION ותשדרו אותו כמו ערב UFC יום אחרי המקור ? או קצת אחרי יהיה מעניין לקבל את האירוע הזה "בלייב" כמו שעשיתם אז עם K1 HEROS ... (

sandman2

New member
אני עובד על זה

הבעיה היא שהזכויות לשידור יקרות מאוד וחורגות מהתקציב יהיה קשה לממן את זה מ4.9 לחודש :) אבל יש סיכוי של 50 אחוז שבסוף זה ישודר

peergo

New member
רק שתדע, שאי אישית מוכן לשלם הרבה יותר מ4.9

שקלים לחודש, במידה ויהיו יותר שידורים חצי-ישירים של ארועים אטרקטיביים. יש ערוצי ספורט שהם בעיקר כדורגל ומשלמים עליהם 50 שקל לחודש. אז אולי לא מחיר כזה אבל 19.9 שקל לחודש עם פעם בשבוע שידור ישיר עם פרשנות מליגות כמו ELITEXC ן DREAM נראה לי סביר בהחלט.

favor

New member
מסכים

למרות שברור לי ובצדק שעם הזמן עלות הערוץ תעלה.

peergo

New member
אני מקווה שגם התוכן.

ברור שאנשים רוצים להרוויח יותר אבל אם תימצא פשרה טובה בין כיס הבעלים לכיס הלקוחות כולנו להנה

sandman2

New member
בינתיים המחיר נשאר ככה

אולי ב2009 נעלה את המחיר וכמובן את רמת השידורים הישירים וכמותם. צריך עדיין לייצר עוד קהל איכותי עם כל הכבוד ויש המון - פורום UFC לא מספיק כדי לממן ערוץ :)

AmericanDragon

New member
../images/Emo207.gif שאלה

מה הקשר בין הארגונים WEC ל-UFC? רפרפתי באירוע האחרון (34, אני אצפה בקרוב) ויש שם שופטים של ה-UFC (דן מרגליוטה ומזאגאטי לפי מה שראיתי עד כה) ובכלל אשמח לשמוע המלצות על עוד ארגונים חוץ מ-UFC הקבוע ודרים שעוד לא ראיתי את האירועים אבל הם מחכים לי. תודה רבה !!

favor

New member
תשובות

ה-UFC וה-WEC הם ארגוניי MMA שנשלטות ע"י אותה חברה. זופה היא בעלת הארגונים, סתומרת 2 הארגונים הן אחיות. למרות זאת יש ביניהן הפרדה. לוחמים לא נלחמים ב-2 הארגונים (אלא אם כן הוא עוזב ועובר לאחרת), כמו כן לכל ארגון יש את הבוס היחידי שלו. ב-WEC נלחמים קבוצות המשקל הבאות: Light Heavyweights Middleweights Welterweights Lightweights Featherweight Bantamweight השופטים פחות קשורים, הם גם ישפטו בארגונים ואירועים אחרים מכיוון שהם עובדים תחת ועדת האתלטיקה המוסמכת של אותה המדינה בה נערך האירוע. המלצות? WEC, אליט XC, סטרייקפורס ואולי WVR. וללא ספק פרייד. גם אם לא קיימת כיום.

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

אם אין קשר לשופטים אז זה צירוף מקרים שעליתי על זה, אחרת לא הייתי יודעD: מעניין איך נראות 2 הקטגוריות הקלות יותר בארגון. מפרייד אני מנסה להשיג כמה קרבות, השגתי כמה של וונדרליי ואני מאמין שיתאפשר לי עוד בהמשך, שוב תודה, לקחתי לתשומת ליבי

למעלה