שאלה לshed ולחברים בנוגע ל-pathaway

urias78

New member
שאלה לshed ולחברים בנוגע ל-pathaway

לאחר שקראתי את הסקירה באתר של איילת ניסיתי את התוכנה בשבת האחרונה והתפעלתי מהיכולות ומהגמישות שלה אך נשארתי עם מספר שאלות: איך ממירים מסלול של pathaway לפורמט KML או לפורמטים של TURBOCD או OZI ולהיפך - איך ממירים מסלול מפורמטים של TURBOCD או OZI לפורמט של pathaway? כיול המפה שלנו לא היה מדוייק ורצינו לכייל בשטח - איך מכיילים בשטח נקודה נוכחית ידועה? תודה מראש אורי

לגבי כיול בשטח עם נקודה ידועה

יש די הרבה דרכים לכייל מפה בשטח. הכי נוח לי זה: Menu Options Calibrate Map
Calibrate Using Nudge Controls שנה את הערך של nudge ל 0.0005 (או יותר קטן) ואז, באמצעות החיצים שעל המסך אפשר להתאים את המסלול לכביש או את המיקום לנקודה ידועה. אחרי פעמיים שלוש, המפה מכויילת לחלוטין אם אתה מראש יודע קורדינטות של מפה אז תוכל לבחור לכייל לפי 2 או יותר נקודות ידועות.

urias78

New member
תודה!עזרת לי מאד../images/Emo45.gifלגבי המרת קבצים

לא מצאתי עדיין דרך להמיר את הפורמטים שקיימים באתרי טיולי השטח (TURBOCD ו-OZI) לפורמט של pathaway ולהיפך האם מישהו מצא פתרון לכך? תודה מראש אורי

shed

New member
ישנן הרבה תוכנות עזר

שיודעות להמיר בין פורמטים שונים. אחת שאני זוכר לטובה היא gpsbabel.

urias78

New member
התקנתי את התוכנה

בחרתי כמקור פורמט plt של OZI אך התוכנה לא הכירה את הקובץ. כמו כן, כשבחרתי כיעד פורמט pathaway, התוכנה לא השלימה את סיומת הקובץ (mime type) ולא ידעתי איזה סיומת לכתוב - האם pdb? תוכל בבקשה לתת הסבר קצר איך ממירים באמצעות התוכנה לפורמט של pathaway ולהיפך?

למעלה