שאלה לSHI17 ולרוכבי הבית של חורשן

bisley1

New member
שאלה לSHI17 ולרוכבי הבית של חורשן

השבוע אחרי תקופה ארוכה הגעתי סוף סוף לביקור קצר בחורשן (התחלנו בבת שלמה- נפגשנו עם הסימון האדום - פנינו מערבה (ימינה)- עד לצומת שבילים שאחד מהם ממשיל עם הסימון האדום) וממש בצומת שהיא תחילת הטיפוס ראינו שלט של "הכניסה אסורה - שטח אש" וממש ממש לא זכור לי שהיה שם שום שטח אימונים, השאלה היא האם זה באמת שטח אש או שזה שלט ישן וכבר לא רלוונטי, ואם זה כן שטח אש אז עם מי צריך לתאם (אם בכלל) ואיפה אפשר לרכב שם בלי חשש ? ואם כבר שאלתי שאלה אחת -אז מוסיף עוד שאלונת והיא: כשהגענו לפיסגה עם הסימו האדום ונפגשנו עם הסימון השחור לא ממש מצאנו את תחילת הסינגל (או שהסימון פשוט הטעה אותנו וגרם לנו להמשיך בדאבל עד למפגש עם הירוק), האם יש סימון כלשהו לתחילתו של הסינגל ? (הסוף שלו נראה מבטיח אבל זה לא ממש עוזר ) !! תודה מראש BISLEY1

shl17

New member
ביסלי כנס

בחורשן יש 3 שטחי אש פעילים עקרונית צריך לתאם .אני מתאם עם אשתי שתחיה. קשה מאוד למצוא הסינגל השחור למי שבא פעם ראשונה . במפה הוא כאילו מתחבר עם האדום אבל יש gap של מאות מטרים בשטח. כמו כן הסימון מאוד ישן ומטושטש אני הולך לרכב שם עוד כמה דקות אם אתה רוצה אז 052587794 צלצל פעמיים מאיפה שתהיה ואני אמצא אותך

bisley1

New member
תודה על התשובה --> כנס

לצערי אין לי אפשרות להצטרף אליך היום, אבל שמרתי את מספר הטלפון שלך להזדמנות הבאה ! יש לך מושג עם מי צריך לתאם (עם אישתי אין לי סיכוי לתאם את זה) ! תודה BISLEY1 אריק

Natz Natz

New member
אדום, שחור ומה שבניהם בחורשן

בקשר לשטחי אש - באיזור כולו אין כרגע שיטחי אימונים!!!. היה מקרה לא עלינו שילד ממושב עמיקם נפגע מנפל, ומאז ניקו את השטחים והרחיקו אותם, ככה שכל השלטים ישנים. השטחי אש היחידים שממש יש באיזור הם בין קיבוצי רמת המנשה. בקשר לסינגל הנעלם, באותה נק' שמצאת את הסימן השחור (גם סינגל) הסימן האדום לוקח צפונה (ימינה בשבילך) בינות העצים. יש עץ חרוב גדול מצד ימין לדאבל אם לא טועה אני... ואיזה סינגל מבטיח ראית? של האדום? מקווה שעזרתי

bisley1

New member
אחלה !

מחר אני מקווה כבר לבדוק זאת מקרוב ! ואני נתקלתי בסוף הסינגל השחור (נסעתי על הירוק לכיוון בת שלמה)! תודה, אריק

Natz Natz

New member
למתי אתה מתכנן להופיע?

אם אחרי הצהריים.... אם אתה מחפש חברה אשמח להצטרף, אני מעמיקם.... מגיע בדר"כ לרכיבות ערב מ- 1800. אז אם אתה מעוניין אשמח להראות לך את הדרך.... חפש במפת סימון שבילים של הכרמל, יותר מובן ממנה לא ניתן להסביר. אגב רכבתי שם היום, אם אתה מטפס את הר חורשן בסימון האדום, במקום שהוא מסתיים ומתחיל השחור - קח ימינה, קשה לפספס את הסינגל... תהנה בסיום הסינגל האדום קח את הדאבל לכיוון מזרח (שמאלה), בצומת הראשונה שתהיה לך קח ימינה (דרומה) בקצה העלייה קח ימינה - אתה לא יוצא מהגדר תיל, טפס קצת יש שם סינגל נחמד שנע מקביל לגדר תיל. יום רכיבה מהנה ניצן

shl17

New member
שים לב ביסלי

היום נחה עלי הרוח הטובה. סימנתי לך איך להגיע!!! אם אתה עולה באדום שבתחילתו יש סימון של שטח אש (רק תדע שאתה עולה אולי בצורה הקשה ביותר, אבל לא נורא תעלה את הכושר) תגמור את כל העליה אחכ אתה קצת יורד עד שתגיע לסימון שמראה אדום ימינה(שזה הכניסה לסינגל האדום) ושחור כאילו ישר תמשיך ישר אבל סע לאט, בצד ימין אחרי כ300 מטר תראה ברזל זוית תקוע באדמה ועל ידו מעין גלעד קטן מאבנים בדיוק ממול מצד שמאל תראה סינגל קח אותו הוא נחמד במגמת עליה מתונה עם קצת מדרגות קטנות אפשר לטוס וכאן גולת הכותרת בסוף הסינגל נחה עלי הרוח בניתי חץ גדול מאבנים שמצביע לתוך הסינגל בהמשך תראה על סלעים את הסימון השחור עד מחר החץ בטוח יהיה כך שלא תןכל לפספס עשה חיים אולי מחר אני באזור בודק סינגלים חדשים לכיוון זכרון דרך אגב שתגמור הסינגל השחור עלה למעלה ותעשה את האדום(רק את הסינגל)

shl17

New member
אגב הצבא כן מתאמן בהר חורשן

אבל יתכן שלא באש חיה למרות שאני כלל לא בטוח (אני אישית לא זוכר ששמעתי יריות בכמה שנים האחרונות

bisley1

New member
אתם אחלה !!! ../images/Emo140.gif

קודם כל תודה לשלמה על הסימון והחצים ! ותודה לניצן על ההסברים (למרות שהם מובילים לסינגל האדום שאותו אני מכיר). היום נבדוק את מצב הברך הפגועה שלי (מיום שישי האחרון) ואם היא תאפשר אז אני יצא לבדוק את השטח, אגב, בדר"כ אני רוכב בשעות הבוקר (רק בימי שישי יוצא לי לרכב צהריים או אחה"צ) אבל אשמח להצטרף או להפגש איתכם באחד מן הימים !! שוב תודה BISLEY1 אריק

Natz Natz

New member
ראיתי רכב אפור גדול בעמיקם..

ראיתי סימני צמיגים באפר... אבל לא מצאתי שום רוכב שעונה לשם שלמה. אני "הטלפון" שהטריד אותך בסביבות 1815. יום נעים

למעלה