שאלה מאד חשובה לרונית!!!

שאלה מאד חשובה לרונית!!!

תגידי לי איך? איך? איך?????????????? איך עדיין לא פירסמת ב-"לוחות " בקטגוריה של מטלפות/בייביסיטר את עצמך??? איך???????????????? דורשת לקבל הסבר ומיד!

SupeRonit

New member
רויטל-יצאת תותחית

אין מה לדבר

Hii BiTcH

New member
ראבק!!!!!!

רונית הזאת עושה כל יום לשמונה ילדים בייביסיטר ואת עוד אומרת לה לשים בלוחות?! למהה??? לא לכולם פה יש עבודה:(( עיצבנה אותי:|

SupeRonit

New member
אני לא-רוצים אבל אני רק בן אחד

ברצינות זה ששמרתי על יותר מ 20 ילדים-זה לא אומר כלום: 1.יפעת 2.ענבל 3.גלעד 4.יובל 5.איתמר 6.אורי 7.משה 8.ליהי 9.מאיה 10.גל תינוקות/ילדים מהעבר 11.אלמוג 12.גל (פעמיים גל,זו לא טעות) 13.שרון 14.דור 15.אור 16.רון 17.איליה 18.דדי 19.חני 20.שי 21.אושרי 22.רמי 23.דניאל (בן-בן דודי) ורק שבוע שעבר היו לי חמש הצעות עבודה שלא יצאו לפועל (ארבע מתוכם לא גרו בראשון-יש גבול ליכולות שלי)

Hii BiTcH

New member
מה את רושמת את כל השמות

של הילדים שרשמת עליהם? למה?! ורויטל-את הראת את זה כאילו "למה היא לא שמה..בלה בלה בלה" יש גם אנשים אחרים פה ואני ניסיתי עם כל הפליירים והשיט הזה ניסיתי ראבק ואני שומרת על ילדה אחתתת!!! השתלטה פה על העיניינים זאתי:| גם כן ססססה

SupeRonit

New member
א.כי התחשק לי (ואני גאה)

ב.אני נמצאת בפורומים של הורים ("הורים לילדים","הורים לתינוקות"),שם יצרתי קשרים-ומשם הגיעו הצעות העבודה (חוץ ממיקי שבאמת "דג" אותי פה) ג.רוב הילדים ששמרתי עליהם זה עניין של "פה ואוזן"-הורים סיפרו עליי לחברים שלהם שחיפשו בייביסיטר ד.ומה קשור "משתלטת"-מה את רוצה ממני????? הקנאה אוכלת אותך או שפשוט עברת אלי (אחרי הכל אני "משתפית" של מיקי)

Hii BiTcH

New member
מקנאה? L-O-L

זאת לא קנאה חומד פשוט את מעצבנת בטירוף וחבל שאני אוסיף עוד,עוד רויטל תמחוק את זה.. (ולמה שאמרת על מיקי,הוא מושלם לידך)

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif מחמאה למיקי ../images/Emo41.gif

ואת לא מצפה שאני אגיב לשטויות שכתבת (שברור שקנאה עומדת מאחוריהן)-כי את בכלל לא מכירה אותי ובאמת אם את רוצה לגלוש לטונים שבהם באמת אני אגיד מה שאני חושבת עלייך-אז בואי לצ'יאט-כי את עברת את הגבול "יקירתי": את בכלל לא מכירה אותי..ותרדי מהגב שלי (ותחזרי למיקי)-כי רויטל זאת שפתחה את השרשור הזה-לא אני...לא עשיתי לך כלום-ושימי לב שאני זו שתקפת ראשונה..אני בכלל לא יודעת מה את רוצה ממני-וכדאי שתרדי מהעץ לפני שתפלי חצופה ממורמרת תנוחמיי לאחת שאת שומרת עלייה

Hii BiTcH

New member
רואה איזה מעצבנת את?

ררר...בא לי להרוג אותךךך.. את ראית אותי פעם שומרת על ילדים? את דיברת איתה בכלל? ראית שהיא סובלת?! מזה "תנחומיי על האחת שאת שומרת עליה"
מה היא מתה?! מה נסגר איתך?! יאווו

SupeRonit

New member
זה כבר היה בכוונה-אני שמחה שזה עבד

בסך החזרתי לך באותו מטבע ועכשיו אני עם השרשור הזה גמרתי

SupeRonit

New member
הייתי עונה על השאלה בשמחה

אבל אף פעם לא הבנתי מה זה מעפנה

SupeRonit

New member
ועוד על מי ועל מה

ועוד שהיא הציתה את עצמה (שים
שהיא כתבה ראשונה/"התחילה")-לא עשיתי לה כלום

SupeRonit

New member
אני חושבת שאת סותרת את עצמך

שימי לב להודעה הראשונה שפתחת פה-זה ללא ספק קנאה תתמודדי עם זה-זה רגש טבעי ולגיטימי

למעלה