שאלה מאד מביכה..אבל זה מה יש

SimpleMe

New member
שאלה מאד מביכה..אבל זה מה יש ../images/Emo13.gif

יש לי בעיה שסממנייה ניכרים לאחרונה.. אני בחורה שנראית טוב (באמת שלא מתוך שחצנות - זה לא שאני יפייפיה).. מתחילים איתי הרבה וכו'.. עם זאת..קורה לי משהו די מסתכל..אתמול זה קרה בפעם השלישית אני יוצרת קשר ממש טוב עם מישהו דרך האינטרנט: שיחות עמוקות, הבנה הדדית ואפילו ניצוצות של חיבה.. ואז אנחנו נפגשים - בפגישה הם מציינים שאני נראית טוב והפגישה מתנהלת בסדר גמור.. ואז בסוף הפגישה - טראח , הם מתחילים להיות קרים, מרוחקים וכו'.. לא נראה לי שזה צירוף מקרים, כי זה כבר הפעם השלישית.. בהתחלה באמת חשבתי שאולי בגלל שנפגשנו הם פתאום הבינו שאני לא הטעם שלהם מבחינה חיצונית- אבל בכל שלושת הפעמים הם אמרו לבד שאני נראית טוב. מה דעתכם מה זה יכול להיות אולי הוטלה עליי קללה אגב, כששאלתי את השניים הקודמים מה קרה, אחד מהם אמר שהוא פשוט נורא עסוק.. והשני אמר שיש לו בעיות ומחשבות והוא צריך לחשוב קצת לבד.. את זה שפגשתי אתמול והיה כיף..זה הכי מוזר..כי ביום אחד הוא נהיה קר , אבל לא עד כדי כך כמו האחרים..אבל עדיין קר. מה זה אמור להביע מה דעתכם

קוקו19

New member
לא מחייב

מתוקה, לא תמיד גברים אומרים את כל מה שהם חושבים לפעמים הם יגידו לך שאת נראית טוב בשביל לתת לך הרגשה טובה.. (ואפילו אם זה נכון) אבל אם הם מרגישים שמשהו לא טוב או שזה לא זה הם לא יגידו דוגרי כדי לא לפגוע.. אבל אל לך להתייאש יש עוד הרבה דגים בים.. ואת עוד תמצאי את המלאך שלך.. מקוה לטוב. קוקו.

TheWhiteTigris

New member
לפעמים?....

אתה ראית פעם גבר שיוצא עם מישהי לדייט ואומר לה: "וואלה כפרע את נראית מזה מכוערת!"? זה חובה להגיד שהיא יפה. גם אם לא מתכוונים. מדובר בדייט לא בסתם שאלה...

מיטללל

New member
שמעי...

לדעתי הסיבה שבגללה המעבר בין הנט למציאות נכשל הוא לאו דווקא המראה החיצוני שלך או חוסר משיכה.. שאתה מדבר עם מישהו בנט המון זמן במידה ובאמת נוצר קשר *עמוק) (כמו שהגדרת את זה) אתה יוצר לו איזשהי דמות מטפח כל מיני צפיות והרבה פעמים.. המפגש במציאות לא תואם את הצפיות. בגלל התרגשות. בגלל לחץ. לא זורם. יש מבוכה... וגם אחרי המפגש. אולי יש פתאום בושה. והבן אדם השני לא בטוח שהוא מצא חן בעינייך... לכן... אני מציעה דבר כזה.. אם את מדברת עם אנשים ואת מעוניינת להיפגש איתם- עדיף לא למשוך את זה עד אין קץ. לא לדבר שנים ואז להיפגש... אלא.. יש כימייה? להיפגש וזהו.

אביב1988

New member
תקראי את זה דחוף!

אחותי הייתה לי בעיה קצת דומה לפני שנתיים בערך... אל תדאגי זה לא קשור בך פשוט כל מי שיצאת איתו או דפוק או שלא היה בראש שלך .. פשוט עוד לא מצאת את האחד שמחכה לך מעבר לפניה...

אביב1988

New member
רק שתדעי

אמרתי לך שלי היה את אותו קטע הבעיה שאף אחד לא היה לי שיתמוך...

ayb1

Well-known member
העינין די פשוט!!

מה שאת משדרת בשיחה שונה לחלוטין ממה שאת משדרת בפגישה. נסי לשוחח מינימום ברשת ועברי יש לפגישות יתכן שכמה מהם יהיו מאכזבות אבל אלו שיהיו מוצלחות יותר ימשכו ולא יסתימו מידית,ובהם הקשר יוכל להעמיק. לסיכום עברי בהקדם האפשרי לפגישות מנסיוני ככל שמרבים לשוחח ברשת הדמיון האישי עובד שעות נוספות וברוב המקרים הוא לא ניפגש עם המציאות והכל מסתיים בפגישה אחת.

Lancelot99

New member
אפשר גם לענות? ../images/Emo6.gif (באיחור)

אני מסכים עם מה שאמרו פה, אבל הכי הכי עם מה שayb אמר/ה. כנראה שהבחורים האלה ציירו לעצמם אופי מסויים שלך, ובסוף הדייט הם גילו שאת למעשה משהו אחר בכלל. משהו שאכזב אותם (אולי אם הם לא היו מציירים לעצמם את אותו אופי אז הם לא היו מתאכזבים, כי לא היתה להם ציפיה). גם במידה והם אמרו לך שאת נורא נחמדה/יפה וכו' במהלך הדייט מטעמי נימוס וגם אם לא, יכול להיות שעד סוף הדייט הם חיכו לגלות אם את מתאימה לאותה דמות שהם דמיינו, וכשגילו שלא - נהיו קרירים כדי לשדר חוסר רצון. אניווי, יכול להיות שזה בכלל פשוט המון מזל רע ברצף
(ואולי בכלל מזל טוב, תלוי איך מסתכלים על זה)

למעלה