שאלה מאד קשה למבינים בלבד

שאלה מאד קשה למבינים בלבד

מי יותר יפה אשלי ‏ או ‏ מרי קיט ‏ יאלה בהצלחה

0rin

New member
שתיהן../images/Emo203.gif

אבל מרי קייט טיפה יותר

tamar112

New member
לפי דעתי אשלי יותר יפה

אבל אוף איתה...היא צבעה לחום.

איתושקה

New member
חדשה..

היי..קוראים לי אירית ובדיוק עוד 4 חודשים וחצי אני בת 13!! טוב אז אני מאוד אוהבת את התאומות היפות האלו!! ובקשר מי יותר יאפה...לדעתי אשלי אבל לא ממש יאפה לה חום..! למה היא צבעה?!

אין אין על אשלי

ובקשר לצביעה טעות טעות אבל לא גדולה וגם אני עוד פחות מחודש בן 16 חחח

shira the star

New member
היי גם בפורום ג'וני וגם פה ? יופי !

השתלבות נעימה ! ואני חושבת שאשלי הייתה ממש יפה אבל החום והעיניים הגדולות הרסו מאוד !!!!!!!!!!!!!!

olsen cool

New member
שתיהן

יש פעמים שבהם אחת יותר יפה מהשנייה אבל בכלליות שתיהן,טוב כי הן תאומות

MK and ash

New member
אני מסכימה עם אפרת!

יש תמונות שאשלי ניראת בהם
ויש תמונות שמק ניראת בהם
, יש תמונות שאשלי ניראת
ויש תמונות שמק ניראת
... ויש תמונות ששתיהן בהם
ויש תמונות ששתיהן בהם
חחחחחחחח אני בכלל יותר אוהבת את מה שהם היו בגיל 12-16, עכשיו יש להם סגנון לבוש לא כלכך יפה..

All Over You

New member
בעיקרון שתיהן יפות../images/Emo193.gif

יש פעמים שאשלי יותר ויש פעמים שמרי קייט יותר למשל בסרט "יום בניו יורק" אהבתי הרבה יותר את המראה של מרי קייט

אשלי, בגדול!

טוב, לא בגדול, בכל זאת הן תאומות... אבל מאז ומתמיד אשלי לדעתי הייתה יותר יפה, גם כשהן היו קטנות היא הייתה נראת יותר "בובתית" כזו... ועכשיו, אחרי שמרי קייט הפכה להיות זוועתית-משהו, רואים בבירור שאשלי יפה יותר.

Oshi love Tamir

New member
קשה להחליט...פעם...

תמיד הייתי אומרת שמרי-קייט יותר יפה ושלאשלי יש פנים נפוחות.(כן הייתי אהבלה)LOL שהן היו קטנות ובטובות השתיים וזה לדעתי מרי קייט הייתה יותר יפה אבל שהן גדלו במשך השנים אז לדעתי שתיהן יפות באותה מידה.אחר כך שמרי-קייט צבעה לחום ונהייתה אנורקסית וזה אז אשלי הייתה הרבה יותר יפה אבל עכשיו שגם אשלי צבעה לשחור אז זה פשוט מזעזע וכבר אני לא יכולה לומר מי יותר יפה מבינהן.כי שתיהן לא כל כך יפות.סורי...אבל זו רק דעתי.

למעלה