שאלה מאוד חשובה ודחופה

alona65

New member
שאלה מאוד חשובה ודחופה

אני ומשפחתי כבר עברנו את כל הבדיקות האפשרויות בהצלחה... מה שנשאר זה בדיקות רפואיות. פה הבעיה שלי. אני מרוב טיפשותי ניסיתי לפני שבוע חשיש ויומיים אחרי זה גיליתי שיש לי בדיקות רפואיות.... הן הבדיקות האחרונות והקובעות. שתיתי המון מים וכדורים מסויימים שיכול להיות שיעזרו לנקות את הגוף... אני לא בטוחה שזה עזר. מה בדיוק בודקים בבדיקות שתן ודם? בודקים גם סמים או רק מחלות? זה נורא חשוב לי כי אני יודעת שאני לא אחזור על הטעות הזו שוב וזה הכי חשוב לי בעולם לעבור את הבדיקות האלה. בבקשה תענו לי.

תדחי בכמה ימים את הבדיקות עד שהגוף יתנקה מזה

באופן טבעי, אל תקחי שום תרופה או חומר, הבדיקות נועדו לחפש ספציפית שחפת איידס וצהבת. (במ"מ). הם לא מחפשים את זה ספציפית, אבל בבדיקה רפואית הרופא יכול לראות כל מיני דברים (למשל סימני הזרקה, חוסר ריכוז, מבט זגוגי וכיו"ב) ואז הוא יכול להעמיק לחקור. אם את לא נרקומנית אלא מעשנת חשיש בשבתותות בלבד הוא לא יגלה כלום.

alona65

New member
המון תודות

חס וחלילה, זו הייתה פעם אחת ויחידה וגם זה היה לפני שבוע. אני באמת מקווה שזה יעבור בשלום כי זה הדבר הכי חשוב לי עכשיו.

3Style

New member
לפי אחותי שגרה בטורונטו לא חסר בקנדה סטלנים

predoc

New member
תפסיקי עם השטויות

גם החשיש אבל במיוחד הכדורים אחרי שבוע לא ימצאו כלום לא בשתן ולא בדם גם אם יחפשו והם לא מחפשים בסוף יגלו את כל הכדורים המוזרים שלקחת... או לחילופין....לא יבינו למה תוצאות הבדיקות לא תקינות - השפעה של השד יודע איזה כדורים לקחת להרגע לחכות שבוע שבועיים וללכת לעשות בדיקות בהצלחה

למעלה