שאלה מאוד חשובה...

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
שאלה מאוד חשובה...

1. תוך כמה זמן הטבעת מגיעה ואם אני חייבת להזמין את הטבעת רק לאחר אישור רופא מחוזי? 2 כמה זמן לוקח לרופא המחוזי לאשר לי את הניתוח ואם הוא צריך לראות אותי פיזית וגם לשקול? ( אני חושבת שאגנוב מלחוצונת את השם...) ואם זה אפשרי לעשות הכל תוך שלושה שבועות מעכשיו????? בהתחשב בזה שהבדיקה האחרונה שלי היא ב19 לחודש.

רוייקו

New member
האם עשית כבר את כל הבדיקות ?

האם פנית כבר לקופת החולים שלך שתאשר לך את הניתוח ? האם ביצעת בדיקה פסיכיאטרית, אינדוקרינית ואישור מהרופאים האלה שאין כל מחלה שהיא לגבי מדדים אלה ? מה עם בדיקות דם מקיפות, צילום ושט קיבה, אולטרסאונד של כיס המרה ודרכי המרה, א.ק.ג, צילום בית החזה, יש לך את כל הבדיקות האלה ? צריך שיהיה לך אותם, את כל הבדיקות האלה. קופת החולים שלך צריכה לאשר לך את הניתוח, לאחר שהרופא שהפנה אותך מצייד אותך במיכתב (חרוזי) לקופת החולים שלך והם צריכים לאשר לך את הניתוח ולהוציא לך טופס 17. טופס ה 17 מורכב משני חלקים: טופס אחד התחייבות לבית החולים וולפסון, מחלקה כירורגית, והטופס ה השני ל"מדיפרו" החברה שמספקת את הטבעות. היכן העניין הזה עומד מבחינתך ? אני מקווה שעברת לפחות את חצי מהשלב, אחרת כניראה שלא תהיה מוכנה לניתוח.

lia*

New member
עשיתי את כל בדיקות הדם..

ו א. קג. מה שנאר לי לעשות זה אולטרסאונד, ורנטגן. והערכה פסיכיאטרית. השאלה שלי היא כזאת: הבדיקה האחרונה שלי היא ב19 לחודש. האם נראה לך שתוך 10 ימים אני יכולה להזמין טבעת ולקבל אישור?? זאת השאלה. אם לא אז אולי עדיף לדחות קצת את הניתוח.. מה אתה אומר?

ליה לדעתי לא צריכה להיות שום בעיה

הבדיקה האחרונה שלי היתה ב-18.7 אולטרסאונד ,ב-22.7 היה לי תור לרופא המחוזי ,קיבלתי אישור על המקום. ב-24.7 קיבלתי תור לניתוח והיה לי אישור לניתוח (טופס 17) באותו היום וארבעה ימים אחרי זה את הטבעת אותה קיבלתי ממדיפרו. חושבת ותוהה

רוייקו

New member
אין לך עוד בדיקה פסיכיאטרית ?

ועוד לא אולטרסאונד ? מה עם הערכה אנדוקרינית ? פש... ניראה שלא תהיי מוכנה לתאריך שלך, אם לא תתחילי להוזיז במהירות את העניינים. קבעי פגישה פרטית עם פסיכיאטר ובקשי ממנו חוות דעת. זה אמור לקחת פגישה אחת וזהו. שלא יבלבל את המוח יותר מיזה. את יכולה לקבל אחר כך 85 אחוז החזר מהקופה עבור הפגישה איתו. דבר שני, בקשי מהרופא משפחה שלך שיפנה אותך במהירות הבזק לאולטרסאונד כיס מרה ודרכי מרירה, על מנת לשלול אבנים שם. בקשי באותה הזדמנות צילום חזה. אם את סובלת מבעיות בקיבה, בקשי גם צילום בריום ושט קיבה. מה עוד ?! אנדוקרינולוג זה עניין מאוד ארוך. אני מקווה שסיימת איתו כבר. מה עם הבדיקות דם ? ביצעת כבר ? את הבדיקות דם והא.ק.ג את יכולה לבצע ימים אחדים לפני הניתוח. אפילו יומיים שלושה לפני. את האישורים לועדה שמאשרת את הניתוח את מגישה למזכירה הרפואית בקופה שלך, לאחר שסיימת עם כל הבדיקות ואת מוכנה. זה לוקח עוד שבוע לפחות. ווואייי... למי את מחכה ?

רוייקו אני לא הגשתי אישורים למזכירה

הרפואית של הקופה אלא ישירות לרופא המחוזי בתור שקבעתי אליו. הוא הסתכל ובחן את התוצאות ועל המקום נתן לי אישור לניתוח , בלי ועדה ובלי כלום

lia*

New member
לרוייקו! ../images/Emo12.gif

או קי אז ככה: יש לי כבר בדיקות דם ושתן,וא.ק.ג ב14 יש לי אולטסאנד ב19 יש לי רנטגו._ושט +צ.חזה מחר אני קובעת תור לפסיכיאטר ורופא ראות(ככה היה כתוב בדף שקיבלתי מחרוזי) על אנדוקרינולוג אף אחד לא דיבר איתי בכלל! האם בדיקות דם לא מספיקות? אני אשתדל לקבוע תור לפסיכיאטר ורופא ראות עד ה19 בשביל לסיים עם זה. מ19 ועד 31 אני צריכה להספיק להזמין טבעת ולהשיג אישור רופא. האם זה אפשרי לעשות תוך 11 יום? אם כן אז אני כן מספיקה.. יוווו הלחצת אותי כהוגן...

רוייקו

New member
לא תצליחי דרך הקופה לבצע את כל

הבדיקות האנדוקריניות תוך 11 יום, אלא אם תלכי לרופא אנדוקרינולוג באופן פרטי. חשבתי שיידעו אותך מה לעשות, קודם התור המהיר לניתוח. חבל שלא קיבלת מספיק מידע.

למעלה