שאלה מאוד חשובה

חתיך 15

New member
שאלה מאוד חשובה

קודם כל שלום. אני יובל ואני בן 15 עכשיו לשאלה מה אני אמור לעשות אם אני רואה לחבר שלי את הזין והוא רואה לי(במלתחות של הבריכה) ויומם אח``כ אני מגלה שהוא דומיני? אני אומר לו שאני יודע והנה עוד קץ`-אני חושב שגם אני דומיני.אז מה עושים אני צריך עזרה

bubble

New member
חתיך 15

אתה נמצא בגיל ההתבגרות יכול להיות כי עדיין אתה מחפש את זהותך העצמית.. ואם כך זה ישאר ך על פי נטיותיך..

חתיך 15

New member
כן אבל מה אני עושה

עם החבר שלי? אחרי הכל ראיתי לו את כל החבילה-למרות שאין הרבה מה לראות,ואני יודע שהוא דומיני כי הוא עשה את זה עם חבר שלו מקפאורה ועשה את זה גם עם חברה שלנו מה אני עושה,אני אומר לו שאני יודע,אני אומר לו שיש לו זין קטן וביצים שראיתי צימוקים יותר גדולים מהם? שאני יודע שהוא הזדיין עם בן אחר?

חתיך 15

New member
לא הוא לא יודע

אין לו מושג שאני יודע שהוא דומיני ואין לו מושג שראיתי אותו,ויותר גרוע,ראיתי אותו מביא ביד עם הסבון במלתחות כשהוא מציך אלי-ודרך אגב לי יש ממש גדול אבל זה לא חשוב. מה אני אמור להגיד לו?

הילה17

New member
אני לא מבינה.למה אתה עושה כזה עניין

נו וראית לו את זין... זה לא כל כך נורא לדעתי....... ותחשוב שבצבא תרא לכולם....... אז אולי פשוט תשכח מכל העניין הזה?

חתיך 15

New member
דבר ראשון אני לא עושה

שום דבר בגלל שראיתי לו אלא בגלל שאני יודע שהוא דומיני-וכן אני יודע בוודאות. ודבר שני-זה לא זה שראיתי לו את הזין כי ראיתי לחברים שלי כבר את הזין במלתחות אבל לאף אחד לא היה כזה קטן ואף אחד לא הביא ביד כשהוא מסתכל על הזין שלי.

אתה לא צריך עזרה.....

אתה צריך מישהו שיכוון אותך.... כי זה בסך הכל טבעי. דבר ראשון, אתה יודע שחבר שלך דו מיני או שאתה חושב ככה? כי אם אתה בטוח אז אתם יכולים לדבר על זה.. אין רע בלהיות גם עם נשים וגם עם גברים.. הנאשים המוגבלים הם אלה שמסוגלים להיות רק עם סוג אחד של אנשים (כמוני למשל... רק עם בנות..).. תהנה.. לילה לבן

דו מיני

אם אתה לא רוצה לפגוע בחבר שלך אז פשוט תשמור לעצמך את האינפורמציה על איבר המין שלו. אם אתה לא חושק בו ולא רוצה להיות בן זוגו אז אני לא מבין מה הבעיה שאתה יודע שהוא דו מיני. אם אתה חושק בו ואתה דו מיני אז תתיחס אליו כמו שמתיחסים לבחורה שמחזרים אחריה ותחזר אחריו, רק אם אתה עדיין לא יצאתה מהארון אז תהיה עגין וזהיר שהסביבה לא תבחין בכך אם אתה מעוניין לשמור את זה בסוד, ואם יצאתה מהארון אז שוב אני לא רואה בעיה. שלומי

למעלה