שאלה מאוד חשובה

חתיך 15

New member
שאלה מאוד חשובה

שלום, אני בן 15 ואני תקלתי בבעיה קשה. עברתי בי"ס לא מזמן ועכשיו יש לנו מקלחות אחרי שיעור ספורט ואני פוחד להתפשט כי אני חושב שיש לי קטן תגידו לי אם זה נחשב לקטן אורך-עומד:18 הייקף-עומד:14 אורך-לא עומד-13 היקף-לא עומד-9 תודה רבה

MARMELAD

New member
אני אצטרך לבדוק את זה אישית ../images/Emo6.gif

על פניו זה נשמע לי בסדר גמור

החזקתי ממך..אבל..

18? מה נסגר איתך?! טוב...אני לא כ"כ יודעת איך זה אצל גברים... (אותה גישה, לא?!?!?) אבל..כאילו..בן 15..יש לו עוד מה להתפתח (מקווה בשבילו). ובגיל כזה...האורך...מספיק לך! כן, הוא בסדר לגילך.. אבל גיא...תבדוק, תבדוק שוב...לא?

.m

New member
יקירי,

תרגע... ה"נורמה" (ע"פ הגניקולוג שלי) מדברת על 11-15 ס"מ בזמן גירוי, אז 18 זה אפילו מצויין.

m

אחותי..הממוצע הוא 13.5..לפי מה שאני יודעת.. (כמו שאמרת..) מרמל... אז אתה בכל זאת עומד בקריטריונים, אה?

לירוי25

New member
על פי איריס בר און

לאישה מספיק 7 ס"מ בכדי להגיע לאורגזמה...(לא יודע למה היא רגילה, אבל לי זה לא מספיק!) אז בנות בבקשה לא להיות גרידי! נא להסתפק במועט!

כן, איריס איריס...

אפרופו איריס... אני מרגישה צורך לספר לך..ולכולם.. שהייתי לפני איזה שנתיים בשבוע שייט ליוון. היא היתה שם עם בעלה והילדים, עוד לא מפורסמת.. "סתם עוד מישי שחושבת ת´צמה לסקסולוגית".. בכל מקרה, היא הביאה לשם תכשירים ומכשירים שלא היית מתנגד שיהיו לך בבית או אפילו להשתמש בהם.. יש לה את זה..בצורה זו או אחרת... וכמה כסף היא עושה... בכל מקרה...אני רגילה ל-23 ס"מ...זה יהיה לך טוב..לא?

לירוי25

New member
23 ס"מ????../images/Emo94.gif

אני חושש לשאול איך זה נכנס הכל ולתהות על הקיבולת האוראלית... איך???? איפה??? העיקר שתיהיי בריאה...

אני חושב שזה יפה מאד../images/Emo2.gif

וחוץ מזה....כמו שכבר אמרו....ילד! אתה רק בן 15!!! יש לך עוד כמה שנים להתפתח... והכל גדל...הכל כולל הכל...ככה שיש לך סיכוי להיות מאד מאד מבוקש... אני בטוח שכבר עכשיו אתה כזה. בקיצור, כל טוב. אתה בסדר גמור.

למעלה