שאלה מאוד רצינית

פזית ה

New member
שאלה מאוד רצינית../images/Emo7.gif

מאז 3 שנים יש לי כאבים קשים בגב המון רופאים בכל מקום בארץ בכל הבית חולים לא הצילחו לעלות על הבעיה ..המון זמן עד שפשוט הפסקתי עם הביקורים הכל הפסיק כאשר ירדתי 5 קילו והגעתי למשקל 51 אני מטר 65 פתאום כל הכאבים נעלמו חזרתי לכושר ואפילו הייתי בכושר קרבי ולא כאב לי בכלל (בדר"כ היה כואב לי לאחר פיעלות גופנית) הכל היה מצוייןןן לא כאב לי הגב ולא משנה מה עשיתי אך לאחר משבר קטן עליתי 10 קילו ב 4 חודשים מאז אני סובלת קשות לא ישנה ואפילו גילו שמתחילה לי עקמת ניסיתי לדבר עם הרופאים ולהביר להם שבמשך תקופה של שנה ששקלתי 51 לא כאב לי כלום ורק כשעליתי במשקל התחיל לכאוב לי שוב אך הם מסרבים לשלוח אותי לתזונאית ומסבירים לי שבגילי אסור לרדת במשקל וגם קופת החולים אינה מאשרת זאת כי אני לא 30 קילו מעל הגובה שלי. רציתי לדעת אם ההסבר לבעיה שלי הגיוני ומה אני כיולה לעשות כי אני לא ישנה לילות מכאבים

AMI-101

New member
פזית

האם את עדיין גודלת? ישנם מספר דברים ששווה לנסות הגובה והמשקל שלך לא נשמעים גרועים, אך ייתכן שבגלל התנודות במשקל שלך התחילו הכאבים תנסי לחזור טיפה לכושר שעליו דיברת ייתכן שהכאבים נובעים מירידה בפעילות גופנית ולא דווקא במשקל בהצלחה בגיוס עמי

למעלה