שאלה, מאיפה אפשר לקנות את הכוס של המאטה ואת הקשית המסננת שלה? אם אפשר אז מאיפה???
L Lilo16 New member 27/2/03 #1 שאלה, מאיפה אפשר לקנות את הכוס של המאטה ואת הקשית המסננת שלה? אם אפשר אז מאיפה???
H Horovitz New member 28/2/03 #2 בארץ יש בטוח בחנויות של דרוזים... ... ויכול להיות שעכשיו עם גל העליה הגדול יש גם במקומות אחרים. האוטנטים באמת - תזמין ממישהו שנוסע לטיול בארגנטינה (גם הרבה יותר זול שם).
בארץ יש בטוח בחנויות של דרוזים... ... ויכול להיות שעכשיו עם גל העליה הגדול יש גם במקומות אחרים. האוטנטים באמת - תזמין ממישהו שנוסע לטיול בארגנטינה (גם הרבה יותר זול שם).
L Lvt New member 1/3/03 #3 איפה לקנות MATE ../images/Emo42.gif ימי שישי מ-10 עד 4 אחר הצהריים בדיזנגוף סנטר, בין סופר-פארם וברגר קינג, יש דוכנים. חפסו את SUSANA וABEL, הם מוכרים. גם בבניין האופרה בחוף ירושלים (ת"א) בימי שבת, קומה ב. תספרו לי האם מצאתם !!! בהצלחה !!!! מרסלו.
איפה לקנות MATE ../images/Emo42.gif ימי שישי מ-10 עד 4 אחר הצהריים בדיזנגוף סנטר, בין סופר-פארם וברגר קינג, יש דוכנים. חפסו את SUSANA וABEL, הם מוכרים. גם בבניין האופרה בחוף ירושלים (ת"א) בימי שבת, קומה ב. תספרו לי האם מצאתם !!! בהצלחה !!!! מרסלו.
L lambada New member 1/3/03 #4 סליחה שאני הורס את האווירה יש לי מזה טראומת ילדות מה-MATE זה כל כך מגעיל
S shellyland New member 3/3/03 #5 נכווווווון!!! ../images/Emo6.gif אני כל כך שמחה שמישהו פה סוף סוף אומר את האמת ואני יכולה לצאת מהארון מאטה זה פיכסה
נכווווווון!!! ../images/Emo6.gif אני כל כך שמחה שמישהו פה סוף סוף אומר את האמת ואני יכולה לצאת מהארון מאטה זה פיכסה
K krn New member 3/3/03 #6 כמו לכל דבר, מתרגלים... אני לא מאלה שאוהבים MATE. אבל עם הרבה סוכר זה סביר.