שאלה מארוסתי לפורום

רועי ל

New member
שאלה מארוסתי לפורום

נאוה: תאריך הלידה- 19.7.78 שעה- 02:30 שאלתי היא שאלת יעודי בחיים. נא תשובתכם בנוגע להסכם הנשמה ולא לבחירתי כאדם. תשובה אסטרולוגית פרופר.

רועי, השאלה לא קשורה לאסטרולוגיה

לא בצורה שאנחנו מכירים, בכל אופן. זו שאלה שמתאימה לפורום רוחניות. אין מושג כמו `נשמה` באסטרולוגיה. יש יעוד בצורה מסויימת, זה כן, על פי ראש וזנב דרקון, וכל מה שקשור לאסטרולוגיה מיסטית וקרמתית, אולם כפי שהשאלה מנוסחת - היא אכן לא לפורום הזה. צר לי.

רועי ל

New member
תיקון ליאיר!

טעות מרה בידך, ידידי. לפני שארחיב על טעותך הגסה אשר ניכתבה בריפרוף הדעת בפורום של כל נכבדינו באתר, אודה אם תעלה טיעונים עם בשר להערתך והארתך האחרונה. ממתין בקוצר-רוח.

רועי ל

New member
יאיר

קשה לי לעשות שיעורי אסטרולוגיה באינטרנט. כל יסוד האסטרולוגיה מונח על מהות הנשמה, מהיכן הגיע ולאן היא הולכת, התפתחותה עם המרכבה (אישיות) וייעודה. אין לימושג מאיפה להתחיל אז הכי טוב- תשאל דברים ספציפיים ואשתדל לענות (במחילה כמובן). בעיה של פלוטו בית 9. רועי

אני רואה שפלוטו חביב עליך..

אז בוא נתחיל מפלוטו בבית ה 5, כשהוא צמוד לזנב הדרקון - מה זה אומר לך ?

רועי ל

New member
ok

האם אתה רוצה פירוט על פלוטו 5 ואח``כ זנב דרקון 5 או במספר מילים..? היש לך מושג איזו גודל של שאלה שאלת??!

רועי ל

New member
יאיר

אם אני מבלבל לך ת`מוח, כפי שזה נשמע, רק תגיד ואני אקצר למענך.

להיפך !

באמת התכוונתי למה שאמרתי, ואני באמת סקרן מה יש לך לומר על הפלוטו בבית ה 5. כבר הבנתי שיש לך דיעה ייחודית משלך, ואני סקרן לשמוע יותר.

Lali

New member
סליחה שאני מתערבת...

אני לא אסטרולוגית, אבל הייתי חייבת להגיב ולהגיד שיאיר פשוט צודק!!! הנשמה שלנו עושה את הבחירות שלה לבד, להיוולד למקום מסוים, לחיות עם אנשים מסוימים, לשדר אנרגיות מסוימות ולקבל אנרגיות אחרות. הכל תלוי במה שהיא מזמינה לחיים, באיך שהיא מתמודדת עם זה. הכוכבים אמנם משפיעים, אבל הם לדעתי לא יקבעו שום דבר בצורה סופית ומוחלטת ולא ירדו לפרטים. הם חשובים מאד, אבל כך גם האנרגיות שלך והבחירות שלך. צריך לדעת להיות ולנשום, לפני שמחפשים בכוכבים איפה לעשות את זה. חוץ מזה, אולי אפשר לקבל הסבר מה זה ראש וזנב דרקון?

ראש וזנב דרקון

אם תדפדפי אחורנית כמה דפים, תראי שכבר כתבו עליהם, טליה נדמה לי. אבל בקצור - זנב הדרקון מראה במפה את מה שעברנו בגלגול הקודם והמקום ממנו אנו באים והמטען הרגשי שאנחנו מביאים משם, והראש - את היעוד של הגלגול הזה, ולאן אנו אמורים להגיע. זוהי אסטרולוגיה קרמתית שאיתה אני פחות משתמש. טליה נדמה לי משתמשת בה יותר.

Tal_Ya_Tal

New member
הדרקונים B-)

ראשי הדרקון, נקראים גם ``מסעפי הירח`` (MOON NODES) או `צמתי-הירח` אלו הן שתי נקודות היפותטיות במפה, המסמנות את נקודות המפגש שבהן חוצה הירח את מסלול השמש אל קווי הרוחב הצפוני והדרומי באותה היממה והם נעים במהירות של שלוש דקות ליממה. הצומת הצפוני נקרא ראש הדרקון והוא מציין את הנקודה שבה עובר הירח מקו הרוחב הדרומי, אל הצפוני. הצומת הדרומי מכונה זנב הדרקון . זוהי הנקודה שבה עובר הירח מקו הרוחב הצפוני לדרומי. היות שהשמש והירח מסמלים את שני החלקים של הפסיכה, אנימה ואנימוס, (זכרי ונקבי), מציינים הדרקונים את המסלול שבחרה הנשמה לעבור על מנת לגשר בין המהות הזכרית לנקבית במפה. או במילים אחרות, בין השאיפה לביטוי עצמי, לעצמאות ויחודיות (שמש) לבין ההרגלים, האינסטינקטים, האמונות והדפוסים מחיים קודמים. (ירח). כאשר הראש הוא הנקודה `השמשית` יותר ואילו הזנב הוא הנקודה `הירחית` יותר. או במילים אחרות, ראש הדרקון הוא בעל איכות יותר `יופיטריינית` (מצ`פרת), ואילו זנב הדרקון הוא בעל איכות `סאטורנית` (מעכבת). זנב הדרקון מראה לנו `מאיפה באנו` בחיים קודמים ואילו ראש הדרקון מראה לנו לאיזה כוון אנחנו אמורים `ללכת` בחיים הללו. מתחשבים יותר בתחומי הבתים מאשר בסימנים בהם מצויים הדרקונים. שכן הם מצויים בסימן אחד במשך שנה ומחצה. יוצא שכל ילידי שנתון מסוים יהיו בעלי ראש דרקון באותו סימן. זוהי בחירת נשמה קולקטיבית, של נשמות שנולדו בתקופה מסוימת, כפי שנשמות שבחרו להוולד למשל כשפלוטו בבתולה, שונות בחוויותיהן המשותפות מנשמות שבחרו פלוטו באריה. המשמעות של המילון למונח דרקון היא- הכח החותר מתחת . הדרקונים הם ציר התיחסות פסיכולוגית-חברתית, המצביעה על ההתייחסות שלנו לסביבה, על הקשרים המשפחתיים שלנו ועל תכונות מולדות `תורשה` דר` אברטין מגרמניה, ראה בדרקונים אזור רגשי המתבטא בעקר בקשרים משפחתיים ובמערכות יחסים. הו פיתח תיאוריה שלמה לגבי הדרקונים של כל הפלנטות, ומשתמשים בה בעקר באסטרולוגיה רפואית על מנת לאבחן בעיות בריאות תורשתיות. בנו, שהלך בעקבותיו, כן מיחס חשיבות (בניגוד לאביו), לקשרי הדרקונים ל`גלגולים קודמים`. אין הוא מתיחס למהות, אלא למטענים שהבאנו מ`חיים קודמים`. ואחר כך באמצעות מדיטציה ורפלקסולוגיה, הוא מביא את לקוחותיו להגיע ולאתר את מקור `הבעיה` שמובילה לאורך חייהם. הפלנטות הקשורות בהיבטים לדרקונים, מראות את מידת השייכות, היכולת והסיוע שיש לבעל המפה, ללכת בנתיב המרכזי בחייו. ההיבטים ההרמוניים בין הדרקונים לפלנטה, מעידים על זרימה הרמונית בין הארכיטייפ שמייצגת הפלנטה וסיועה להשגת ``היעוד`` בחיים לעומת היבטים דיס הרמוניים בין פלנטה לדרקונים, המעידים שצרכי הפלנטה או הארכיטייפ שהיא מייצגת, מפריעים בהליכה בנתיב שנבחר על ידי הנשמה. על כן, אפשר להשתמש במידע זה כאתגר. (טריגר). ולשנות את ההתיחסות למה שמייצגת הפלנטה. (אפשר להיעזר גם בנקודות מרכז.) L&L TALYA

Lali

New member
טליה-תודה על ההסבר ואם אפשר...

טליה, אולי תוכלי בבקשה, להסביר לי קצת על ההשפעה הספציפית של זה במפה שלי? זה מאד מעניין!(כמו מה שכתבת לנאוה). יש לי כל מיני רעיונות לגבי החיים הקודמים והדברים שבאתי ללמוד ולתקן עכשיו... תאריך הלידה שלי הווא 7/11/79.

Tal_Ya_Tal

New member
היי לאי B-)

אשמח לכתוב לך מה המשמעות, אם תוסיפי גם שעת לידה ומקום לידה. אחרת אי אפשר לדעת באיזה תחום זה יבוא לידי ביטוי B-) L&L TALYA

Lali

New member
טליה-פרטים נוספים לבקשתך!

תודה רבה שאת מוכנה! :) נולדתי בשעה 7:03 או 7:04 בבוקר (התקשרתי לאמא שלי לשאול אותה והיא לא בטוחה...) בירושלים. ושוב תודה רבה!Lali

Tal_Ya_Tal

New member
נאוה, בואי נקרא לזה `הנתיב המרכזי ב

בחיים קודמים, היית עצמאית ובעלת עמדה של סמכות ונאמנות לעצמך בלבד. לכן ישנה עצמה , בטחון, עצמי, כאריזמה ורצון לתפוס פיקוד. לתת חסות לחלשים ולתפוס מקום מרכזי בחברה. עתה ישנו קושי להפרד מן האינדיווידואליות הזאת ומן העצמאות. כל האנרגיות מכוונות להתפתחות אישית ובקשת הערכה על כל מאמץ שמושקע. בדרך כלל, ישנו גם דרבון לתפוס עמדה של כבוד, מצד אחד ההורים לפחות. קיים יחס אמביוולנטי (אהבה-שנאה) אל ההורים. בשל העצמאות הטבעית, ישנו נסיון להשתחרר מהשפעתם. אך יחד עם זאת, ישנה הכרה בהזדקקות להם ולאהבתם. מטרת החיים הללו, להבין, שמתן חסות לזולת ושליטה בו, אינם אלא אמצעי להוכיח עצמה אישית ועליונות. עקר הקונפליקט הוא בין בית וקריירה. למראית עין, ישנה הקשבה לאחרים, אך למעשה, הרצון העצמי הוא זה שפועל. ישנה הקפדה, לא להקריב ממש. כשיש תחושה שמישהו מפריע להתפתח, נעשית פעולת שחרור מידית. קיים הדחף לראשוניות בכל. מנהיגות ונצחון. אולם החיים מספקים לך כל הזמן מצבים שבהם יש צורך לוותר על האינדיווידואליות, ולהקריב למען אחרים. אך את נוטה להקריב `קורבנות` חיצוניים. לכן, יש נטייה לחיי רווקות מתוך בחירה. ואפילו במערכת זוגית, קיימת תמיד תחושת הנפרדות מהשותפים. ישנו קושי להוות חלק אינטגרלי מן העולם והחברה וזה מפריע, עד כדי פיתוח בעיה פיזית, או רגשית, או ההפך. מצב של לוחמה. מוכנות לסוכך על אחרים ולתת להם חסות, שיחפשו את קרבתך.אולם אף פעם לא יהיה שוויון. כי ישנה הנאה מהבדידות בצמרת. השינוי יבוא, כשתלדמי להתחשב בזולת ולקחת אותו ברצינות תוך כדי ניתוק מן הנטייה לראייה סובייקטיבית. כאשר תוכלי לראות את עצמך באור יותר נכון ולתת מעצמתך לזולת, בלי להתגאות על כך. אך גם מבלי להרגיש כמו ``קדושה מעונה``. שיתוף פעולה מלא עם הזולת. הן בקשר זוגי והן בכלל. באת ללמוד להסתפק בקטנות. לא להזניח את הבית והמשפחה על מנת לבנות קריירה. תהינה ההזדמנויות ל``נגן כינור שני`` בסימפוניית החיים. אך כל עוד לא הובן ה`שיעור`, יתכנו דכאונות גדולים, עד כדי רצון לוותר על החיים. ישנו כאן, מוטיב של חוסר בגרות רגשית. מחד, קיימת היכולת לשחק ב``גורלות`` של אחרים ומאידך, כשלון חרוץ בפתירת בעיות רגשיות אישיות. לכן, כשיש `בעיות`, ישנה שבירה. תחושת חוסר הערכה מצד אחרים. הקהל ומחיאות הכפיים, אינם בנמצא. יש לך קושי למצוא סיפוק בהישגים, מבלי להזדקק להערצת הסביבה. כל מה שתעשי, ולו גם המוצלח ביותר, עשוי לאבד מערכו ואולי אף יהפוך לכשלון, ברגע שיהיה נסיון מצדך לנופף בזאת ולזכות בהכרה והערצת הקהל. המטרה כאן,היא ללמוד לעבוד למען סיפוק עצמי ולהשאיר את התהילה לאחרים. לפעול במישור הפנימי, הנסתר והבלתי נראה לעין. בעזרת זאת, נרכשת גם הבגרות הנפשית. מה שיהווה בסיס מוצק, שורשים חזקים ואי הזדקקות להערכה חיצונית. אמרה האסטרולוגיה ולא יספה. B-) L&L TALYA

תומר___

New member
נשמע מוכר

זה כמעט מילה במילה מה שכתבת לי אז ;-) האם יש לה מפה דומה לשלי ?.

Tal_Ya_Tal

New member
כפי הנראה, תומר, שראש הדרקון B-)

היי תומר, כפי הנראה, שראש הדרקון, מצוי אצלכם באותו מיקום ואז, הנתיב שבחרה הנשמה להתנסות בו בחיים הללו הוא אותו נתיב. רק שנתוני מפת הלידה, יכולים להראות עד כמה הפוטנציאל לללכת בנתיב הזה יכול להיות מיושם וכמה תמיכה, או `מכשלות`ישנם בדרך. B-) L&L TALYA

למעלה