שאלה מאתגרת...
אני עובדת בשיווק בחברה שמייבאת מוצרים לטכנאים בכל הארץ.
לפני שנתיים הקמתי אתר אינטרנט מכירתי ואני מקדמת אותו גם לא רע בעצמי.
העניין הוא שהמכירות באמת עלו, אני כל הזמן בודקת, אבל עדיין רחוקות ממה שאני רוצה.
קהל היעד שלי הוא טכנאים והם בדרך כלל לא קונים דרך האתר למעט בודדים למרות שיש לנו באתר למעלה מ 1000 מוצרים רלוונטים לטכנאים.
הבעיה היא גם כנראה לא מחירים. עשיתי בדיקה וזו מסקנה די ברורה...
דווקא המכירות היותר טובות נכנסות מאנשים "רגילים" שקונים מתוך המבחר הקטן שלנו שיכול להתאים למי שאינו טכנאי.
אין היום אתר דומה לאתר שלנו וזה אומר שאנחנו די צריכים "לחנך" את הטכנאים וזה קשה.
עכשיו אני ניצבת בפני כמה החלטות:
אני רוצה לצאת בקידום ממומן, כנראה בפייסבוק בתור התחלה ואני קצת מרגישה שאני מתחילה לירות לכל הכיוונים ללא מיקוד כי אני לא ממש יודעת כבר במה להתמקד.
לפרסם מוצר? אם כן, אז לפרטיים או לטכנאים?
לפרסם את האתר עצמו?
או אולי בכלל לעשות את כל הקמפיינים ואז להשוות ביניהם?
כל רעיון יתקבל בברכה
אני עובדת בשיווק בחברה שמייבאת מוצרים לטכנאים בכל הארץ.
לפני שנתיים הקמתי אתר אינטרנט מכירתי ואני מקדמת אותו גם לא רע בעצמי.
העניין הוא שהמכירות באמת עלו, אני כל הזמן בודקת, אבל עדיין רחוקות ממה שאני רוצה.
קהל היעד שלי הוא טכנאים והם בדרך כלל לא קונים דרך האתר למעט בודדים למרות שיש לנו באתר למעלה מ 1000 מוצרים רלוונטים לטכנאים.
הבעיה היא גם כנראה לא מחירים. עשיתי בדיקה וזו מסקנה די ברורה...
דווקא המכירות היותר טובות נכנסות מאנשים "רגילים" שקונים מתוך המבחר הקטן שלנו שיכול להתאים למי שאינו טכנאי.
אין היום אתר דומה לאתר שלנו וזה אומר שאנחנו די צריכים "לחנך" את הטכנאים וזה קשה.
עכשיו אני ניצבת בפני כמה החלטות:
אני רוצה לצאת בקידום ממומן, כנראה בפייסבוק בתור התחלה ואני קצת מרגישה שאני מתחילה לירות לכל הכיוונים ללא מיקוד כי אני לא ממש יודעת כבר במה להתמקד.
לפרסם מוצר? אם כן, אז לפרטיים או לטכנאים?
לפרסם את האתר עצמו?
או אולי בכלל לעשות את כל הקמפיינים ואז להשוות ביניהם?
כל רעיון יתקבל בברכה