שאלה מבחור שחדש בתחום

שאלה מבחור שחדש בתחום

שלום לכולם. אני בן 29(בקרוב) מתגורר בצפון ויש לי משרה חלקית אחר הצהרים. אין לי נסיון בתחום ההדרכות אבל חשבתי בזמן האחרון להתחיל להתעסק בנושא ולחפש עבודה חלקית בתחום של פנימיות ונערים/נערות עם קושי בחיים או חסרי בית או בכלל בתחום. הבעיה שאין לי תעודה או נסיון והשאלה שלי אם זה חובה להיות עם תעודה כלשהיא ? איפה בצפון יש מקומות,פנימיות ,עמותות שאפשר לברר על משרה חלקית (או מלאה כמובן) בשעות הבוקר ,למישהוא יש מושג ? אשמח לקבל תגובות.....

joyjoy

New member
ברוך הבא לפורום

קודם כל אני מברכת אותך על הרצון להשתלב בתחום הזה בתור מישהי שמכורה לסיפוק הנפשי שמקבלים מעבודה כזאת
, לגבי השאלות שלך על ניסיון או תואר מתאים זה מאד תלוי במקום. מן הסתם זה תלוי גם בהיצע וביקוש אבל תמיד אפשר למצוא הזדמנויות במקומות שלא חשבנו שיתנו לנו הזדמנות בפנימייה בה עבדתי עבדו זה לצד זה אנשים עם ניסיון, אנשים שבאו ישר מלימודים, ואנשים שבאו בכלל מתחומים אחרים וכולם תרמו והעשירו זה את זה וכמובן את המקום. באתר שתיל שמופיע גם בקישורי הפורום אתה יכול לנסות להתעדכן לגבי הצעות עבודה וגם באתרים של פנימיות [אני עובדת על העשרת רשימת האתרים הזאת ובינתיים יש רשימה חלקית בלבד] בהצלחה ונשמח לשמוע איך מתקדם החיפוש

למעלה