שאלה מביכה בשם בדוי...

שאלה מביכה בשם בדוי...

כיוון שמעולם לא ידעלי לענג את עצמי באוננות, ולאחר קראית ההמלצות בפורום הזה על הרוקט פוקט, עשיתי משעה ורכשתי לי רוקט פוקט קטן. מצורף קישור - מדובר ברוקט פוקט הראשון, המוזל. העניין הוא שאני לא מצליחה לעשות איתו שום דבר מהנה, ניסתי כל מיני זויות, וחוץ מרטט והרבה רעש הצלחתי לעשות לעצמי גם קצת כאב בטן, וזהו. אז הבעיה היא אצלי? יש לציין כי ביחסי מין מלאים עם אישי אני נהנית מאוד. וואו אני מסמיקה פה עד קצות האוזניים. חבל"ז. תודה על כל הסבר וכל טיפ, או סתם השתתפות. וסליחה על ההודעה הקצת הזויה.

מעיןבר

New member
סתם שאלה...

אם את כל כך נהנית עם בעלך, למה נחוץ לך הרוקט פוקט? חוצמזה, תחשבי מה ואיפה עושה בעלך שנעים לך ותנסי לשחזר את זה עם הרוקט, כאב בטן לא אמור לצאת מזה

בימבילי

New member
הרגת אותי, מעין.

מה הקשר בין להנות עם הבעל לבין להנות עם עצמך? אפשר להנות מכל העולמות וגם לא טוב לפתח תלות בבעל כדי להנות מהחיים.

מעיןבר

New member
לרגע לא חשבתי ככה ../images/Emo8.gif

אבל אם היא כל כך לא מצליחה בעצמה, אז לא נורא ליהנות רק מהבעל.

רות י

New member
לרגע חשבתי שזו אני שכתבתי את ההודעה

אבל אז נזכרתי שלא רכשתי את האינסטרומנט הזה.

lulyK

New member
כשאת כותבת שאת נהנת עם בעלך,

את מתכוונת לנהנת-נהנת או רק נהנת?
(מקווה שהבנת.....). רוקט פוקט הוא לא האופציה היחידה, כנראה שלך מתאים משהו אחר

blue4u2

New member
סתם שאלה לי אלייך רותי שם בדוי...

בדר"כ בכל "מוצר חשמלי" חדש שקונים יש חוברת הפעלה והוראות שימוש. לא היה מצורף כזה?
אם לא - תחזירי ותגידי שלא עובד
סתאאאאאאאם.....לא מכירה באופן אישי אבל לא כל אחת "מתחברת" לדברים האלה אז אל תתבאסי וחפשי לך "צעצוע" אחר
בהצלחההההההההה

אמברון

New member
קודם כל תירגעי ../images/Emo8.gif

תשתחררי מהמתח של יצליח-לא יצליח / יענג-לא יענג. רעש זה אמנם עושה, אבל כאב הבטן הוא מהמתח... אל תחשבי על מה זה אמור לגרום לך להרגיש. תנסי לרוקן את הראש ממחשבות ולהתמסר באמת, בלי התנגדויות שטבועות בך (מן הסתם) - מודעות או לא מודעות. טיפ קטן - טיפת אלכוהות קצת קודם. מפיג את המתח ומרפה את השרירים
.

אין כ"כ הרבה אופציות איתו....

בעיקרון הוא אמור לגרות את הדגדגן (כמו מין אורלי רק שהוא לא מתעייף והקצב שלו יותר מהיר). רצוי קודם כל להיות באווירה, יעני, לא להתחיל מאפס, להתגרות קצת קודם, אולי אפשר להשתמש בו כמשחק מקדים עם הבעל. אח"כ פשוט שמים אותו על הדגדגן או בסביבתו, עם רגליים פשוקות או סגורות (שהרטט יפעל יותר טוב), מרגישים שהוא ב"נקודה", הרי יש לנו שם נקודה יותר רגישה למגע משאר האזור, מתרווחים ונהנים. תנסי אולי להחליף ראש, יש כאלו שלא אוהבות ראש מחוספס, למשל... בקיצור, תני עוד צ'אנס. דרך אגב, אנחנו התחלנו ביחד, עם הבעל, אולי זה יעבוד בשבילך יותר....

luka22

New member
את מפסידה! זה ממש פ צ צ ה ! :

רוקט פוקט הוא אחת ההמצאות הגדולות לדעתי- אצלינו אנחנו משתמשים בו ביחד (כלומר- תוך כדי האקט הזוגי...) ואני גם משתמשת בו לבד לפעמים. זה פשוט גורם לאורגזמה חזקה ומהירה- אבל הסוד הוא סבלנות- נסי שוב, מכמה זוויות, כשאת נינוחה ולא לחוצה, ותראי שבסוף "תעלי" על הפטנט... אני קיבלתי אותו במסיבת הרווקות שלי, וזו היתה המתנה הכי מוצלחת... בהצלחהQ!

עמית@

New member
ובאותו ענין ../images/Emo41.gif צ'אט סקסולוגיה היום

בדוקטורס, בתשע בערב סקסולוגיה אולי זה המקום לשאול על "הוראות שימוש" ושאר ירקות..

עמית@

New member
הופ הופ (ושאלה לכולן)

ובאותו נושא - יש נושאים מסויימים שהייתן רוצות לשאול עליהם רופאים? שהייתן רוצות צ'אט עליהם?

למעלה