שאלה מביכה

jazzcat

New member
שאלה מביכה

שלום לד"ר וסרמן אינני יודע אם זה המקום לשאול אך זה המקום הקרוב ביותר לנושא עליו אני שואל. אינני סובל מבעיות משקל ואף פעם לא סבלתי, לפני שנה וחצי נטלתי תרופה אנטי-דיכאונית (LUSTRAL) אשר גרמה לי לבעיות גסטרונומיות (שילשולים ובחילות), לאחר חודשיים הפסקתי את התרופה הזו, והבחילות והשילשולים הפסיקו, אך עם זאת נשארה בעיה אחת ממנה אני סובל כל יום. אני סובל מהפרשת נוזלים בלתי רצונית מהישבן, ההפרשות הן לא רק מפי הטבעת אלא גם משטח ה"לחי" של התחת :)...הרטיבות גורמת לאי נעימות רצינית. ניסיתי לאתר מה המזון שגורם לבעיה. בתחילה חשבתי שזה קפאין, אך במהרה הבנתי שאפילו אם אני שותה מים זה קורה. אח"כ ניסיתי לבדוק האם זה ממוצרי חלב, אך גם לא (כל הבדיקות נעשו באופן חובבני , ללא רופא). נראה כי לא משנה איזה מאכל\שתיה גורמים לזה... מה לעשות?? תודה רבה.

רופא למבוגרים

קשה לי לתת תשובה - בודאי ללא בדיקה מציע להתחיל עם רופא המשפחה- משם להמשיך אם הנוזלים מפי הטבעת- לבקש סיוע גם מגסטרואנטרולוג- אם מהליח- לתת לרופא לבדוק ולעזור בכל מקרה- לא להתבייש ולא להיות נבוך כולנו נזדקק יום אחד לרופא- ואני מציע מנסיוני לא להתבייש אם הבושה הנה השל רופא שמשדר שיפוטיות- אני מציע למצוא רופא אישי מצויין ומבין- כך שפאקטור הבושה לא יהיה בחדר בו יש יחסי רופא חולה תודה על האומץ שבפנייה

למעלה