שאלה מביכה

שאלה מביכה

רציתי לשאול אתכם משהו הייתי רוצה לנסות סקס במקלחת אבל אני לא יודעת אם זה מסוכן כי אני לא לוקחת גלולות ולא יודעת אם אפשר קונדום יחד עם מים?

voguemaster

New member
הוא פועל עם מים ../images/Emo13.gif

רק לשים לב שהוא לא מחליק לו מאיבר מסוים של מישהו
כדי שלא יקרה מצב לא נעים. זה לא אמור לקרות אבל טוב לזכור את זה.

seeyou

New member
ישנם כמה אפשרויות../images/Emo69.gif

1- תחילה סקס רגיל בבית,פעם ,פעמים,שלוש ברציפות...ואז לעבור לאמבטיה.. מאחר ובדרך כלל יש השהיה גדולה בין שלישית לרבעית(יחסי!) זה נותן מספיק זמן למשחקי אהבה...בלי שהגבר יגמור...מהר...(יחסי!) 2-קחי בכול מיקרה גלולה "אחרי..."-לא זוכר את שמה אך בטח כול הבנות יעזרו לך. 3-בכול צד שהנאה יש סיכון,תתחילי לקחת גלולות... יוסי

../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

"גלולה שאחרי" היא בדיוק כשמה: "גלולה שאחרי"- כלומר, גלולת בדיעבד ולא מלכתחילה! לא בריא לקחת אותה, בכלל לא בריא. אל תעשי תוכניות על בדיעבד, תעשי תוכנית מראש- אם זה החבר הקבוע- קחי גלולות! ואם לא- אין מה לעשות, קונדום או שלא!

duduamar

New member
חשוב מאוד !

גלולת הפוסטינור מכילה הורמונים ומאוד מאוד עדיף להמנע משימוש בה. בקיצור - למקרי חירום בלבד!

voguemaster

New member
גם גלולות למניעת הריון מכילות

הרבה הורמונים אפילו. אבל לא באותה מידה... טוב סתם בא לי להציק לך

voguemaster

New member
נקודה נוספת

אם חלילה קורה שאחרי זמן מסוים האיבר מתרכך והזיקפה יורדת, נפתח פתח גדול יותר למין להיכנס לקונדום מה שרק עלול לסבך עניינים.

magenta73

New member
../images/Emo152.gif

אין בעיה. תהני אפילו. כל מה שחשוב זה שבזמן שהבחור שם את ה
הוא וההוא יהיו יבשים... מן הסתם העירבוב לא יהיה בתוך מים עמוקים אלא בזרם, ככה, נכון? לא נראה לי שתהיה בעיה...

nisk

New member
להתקלח להתמזמז ואולי קצת יותר

ואם בא לכם יותר, אז להגיע לחדר השינה, ולסיים מה שהתחלתם ושוב לחזור למקלחת ( לשם מקלחת
) זו לפחות הגישה שלי

אני יודעת שחייב קונדום כי אני לא

לוקחת גלולות אל תדאגו חחח ובני כמה אתם פה? מוזר לי אין לכם עבודה לימודים ילדים?

למעלה