שאלה מביכה

ליהי9

New member
שאלה מביכה

הי, אני בת 13.5 ויש לי חבר בן 17. לאחרונה עלה עניין הסקס ואמרתי לו שאני עדיין לא מוכנה. אז הוא ביקש ממני לספק אותו עם הפה. אני יודעת שאני לא יכולה להכנס להריון ככה. אבל האם אני עלולה להידבק במחלה כלשהי? תודה, ליהי.

רויתג

New member
כן../images/Emo70.gif

ביחסי מין אורליים יש אפשרות להדבק במחלות מין. החל מהרפס ועד איידס.

Breaking Wave

New member
נ.ב

אל תעשי משו שאת עדיין לא מוכנה לו, כולל מין אוראלי. אם הוא לוחץ עלייך - היפרדי ממנו.

היי ליהי.

מעבר לתשובות שקיבלת (שהן כולן נכונות). האם את מרגישה מוכנה? האם את רוצה לספק אותו? אם הוא אוהב אותך, אז הוא ימתין עד שתיהי מוכנה (שנה, שנתיים ויותר...). רוב הבנות שאני מכירה בגיל הזה (כולל אני כשהייתי בגיל הזה
) זה ממש הגעיל אותנו הרעיון. אם לי לא טוב במיטה, אז איך לבן זוג שלי יכול להיות טוב? למה את צריכה לספק אותו? (מה הוא אומר לך בהקשר הזה). ואם ממש לוחץ לו, והוא לא יכול להתאפק (ואין דבר כזה!!!), ואת מרגישה לא מוכנה, אז שיספק את עצמו. בשביל זה אלוהים המציא גם ידיים!

מעבר לכל הדברים הנכונים שאמרו לך

על המחלות, למה את מרגישה צורך להשאר איתו? בגילו יש לו צרכים מסויים שאינם תואמים את אלה שלך בגילך, הדבר כרוך בעוגמת נפש ממש מיותרת לשניכם. לא עדיף לחתוך את זה?

ליהי9

New member
נפרדנו

אמרתי לו לא והוא אמר שאני מפונקת ולא אוהבת אותו. בכיתי אבל אני חושבת שככה עדיף כי לספק אותו עם הפה מגעיל אותי. חוצמזה אם ההורים שלי היו יודעים על הקשר הזה. הייתי בצרות. תודה על העזרה.

אין שום קשר!!!

בין אהבה וסקס. ומי שטוען את הדברים האלו רק רוצה לנצל אותך. כל הכבוד לך שנפרדת ממנו.

לא צריך להגזים ../images/Emo8.gif

פשוט, זה מראש קשר לא בריא, כאשר מחד לאחד יש צרכים ומוכנות שלשניה אין, ומאידך אינו בוגר נפשית דיו על מנת להבין זאת.

מסכימה ולא מסכימה...

בגיל הזה, כל החברים שלי היו בהפרשים כאלו (לטוב ולרע). רובם הבינו את הפער ולא לחצו עלי. אלו שכן לחצו, היו אלו שהאינטרס שלהם לא היה אהבה. להגיד למישהי- "אם את לא מוכנה לספק אותי אז זה סימן שאת לא אוהבת אותי" מעיד על בגרות, כפי שציינת אבל יותר מזה הוא מעיד על מניפולטיביות ביחסים. למה צריך יחסים כאלו?

לא צריך.

לאמירה כזו הייתי מייחסת בעיקר ילדותיות וקושי בדחיית סיפוקים, בערך כמו ילד שיגיד להורים שלו שאם הם לא קונים לו גייםבוי אז הם לא אוהבים אותו.

ליהי - אם אני כבר כאן רציתי לומר לך

משהו שלדעתי מאוד חשוב שתלמדי כבר בגילך הצעיר (בלי להעליב, כמובן). מערכת יחסים טובה ובריאה אינה בנויה על כך שצד אחד מספק את הצד השני. הנתינה, מכל סוג שהוא, צריכה להיות הדדית ומתוך רצון חופשי, ללא לחץ. מה שהפריע לי בכל הסיפור שלך הוא , שכל מה שהבחור היה מעוניין בו זה "הוא וצרכיו" והתרשמתי שצרכיך שלך לא ממש עניינו אותו. תשובתו של הבחור לסרובך הוכיחה את התרשמותי זו מעל לכל צל של ספק. ולכן, לדעתי, טוב עשית שנפרדת ממנו, ולהבא, הזהרי מאותם בחורים שהצרכים שלך מעניינים אותם פחות מאשר הצרכים שלהם. ושיהיה לך
בקשר הבא שלך.

מחזקת את תגובתה של "פרפר צהוב"../images/Emo127.gif

אין לי הרבה מה לומר.. אם באמת הצלחת להתאהב בו,קרוב לוודאי שממש קשה לך כעת.. בכל זאת,התאהבות זה לא דבר שקל לשכוח. אבל הזמן יעשה את שלו ותמצאי את האהבה האמיתית שלך יום אחד...
כפי ש"פרפר צהוב20" כבר כתבה,הנתינה צריכה להיות הדדית ומתוך רצון חופשי, נהגת ממש בטוב על כך שאת התגברת על הרגשות שלך והחלטת לא לעשות משהו שלא היית צריכה לעשות,על כך אני מוכרחה להגיד לך שאני ממש גאה בך,אני לא בטוחה שעוד בנות אחרות היו נוהגות כמוך. יש לך כח רצון-והוא יותר חזק מהכל.. תזכרי שאנחנו כאן.

אורזיגל

New member
הפער בגילאים האלו הוא עצום, ממש

לא ברור לי מה בן 17 מחפש עם בת 13.5. מהפער הזה נובעות הבעיות שציינת. אני חושבת שבשלב זה כדאי שתסתפקי בחברים בני גילך.

למעלה