שאלה, מבקשת תשובות!!

הגנובה

New member
שאלה, מבקשת תשובות!!

איך אפשר לזהות חמה מכשפה? איך אפשר לזהות איזו חמה תהיה לנו לפני הכניסה לחופה? האם זה אפשרי?

ענתש

New member
צריך לבצע טקס סודי בליל ירח מלא...

סתם. אני חושבת שזה מאד אפשרי. אנשים לא משתנים בן לילה - אמא שיש לה בעיות "לוותר" על הילד שלה ו"לתת" אותו לאשתו תהיה לה בעיה גם בלי חופה וקידושין. אם יש חיכוכים ובעיות וריבים וכעסים כדאי ליישר את ההדורים עכשיו ולא להגיע למצב של פיצוץ, חבל, האשה הזו תהיה יום אחד הסבתא של הילדים שלך וחלק מאד קרוב במשפחתך. אני דואגת לדבר עם חמותיי (איך אומרים ברבים כשיש שתי חמות ?) לפני שזה מגיע לכעסים ופיצוצים ובינתיים אנחנו מסתדרות יופי ! הבעיה האמיתית מתחילה עם נשים שהן לא בסדר (ויש לי חברה עם חמות כזו) עד כדי כך שהן צריכות טיפול ממש (החמות של חברה שלי נוהגת למשל לחבק את הילד שלה חזק ולהגיד לו כל פעם "אתה תמיד תהיה הילד שלי ורק שלי ואף אחת לא תקח אותך ממני" והילד בן 30 !). עם כאלו אין מה לדבר כמובן אבל בטח שאפשר לזהות אותן לפני החופה...

דלית 3

New member
מאד פשוט: חמות כמו אחות וחם כמו אח

ולכן שתי חמיות או כמו שענת התכוונה: חמיותי.

popo11

New member
לא תמיד אפשר.

את כמויות הטמטום שחמותי שופכת גיליתי רק אחרי שהיינו שנתיים נשואים. לפני זה אפילו ההורים שלי הסתדרו איתם ויצאו לנופש בלעדנו
היום זה כבר לא יקרה.

inventor

New member
לפעמים חמה מכשפה יותר קל מחמה

יותר מידי טובה ונדיבה ראי מעלה התחלת סיפורי.

הגנובה

New member
מה קורה איתכן? ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

עדיין מחפשת תשובות... איפה אתן... תודה לכל מי שכבר ענתה

amitmom

New member
בד"כ הן מכשפות עוד לפני החתונה

שלי הפכה למפלצת אייך שהבינה שבעלי לא רואה בי עוד ידידה/חברה אלה כלה מיועדת וזה רק ענין של זמן עד שיציע נישואים. יש את אלו המתחכמות שכלפי חוץ (כלומר לפני הבעל) הן נופת צופים אבל בארבע עינים את רואה את השנאה בעינים במיוחד לאור כל היציאות החכמות שלה. בשבילי חמות טובה זו אחת שלא מתערבת, מכבדת אותך כאדם ולא תבכה לבן שלה מאחורי הגב שלך על כמה שאת רעה, מגעילה וכו´. אם יש משהו שאת לא עשית בסדר או שפגעת בה ,שתהיה בן אדם ותבוא אליך ותשוחחו על-כך ותלבנו את הבעיות. אם אין תקשורת טובה אין כלום..וזה מנסיון.

תשובה לגנובה, לזיהוי החמה מכשפה

אז ככה: חפשי מסביב לחמה מטאטה (אולי בחדרה) בדקי את אפה באם הוא ארוך עם שפיץ בקצה האף: פתחי את פיה ובדקי את השיניים, באם הם חדות מספיק לא לשכוח לבדוק את האוזניים (החורים) אולי מחביאה משהו: באם כל התשובות נכונות: אכן, חמותך היא מכשפה אמיתית: אין צורך בבדיקות נוספות: רות סוף

אביא

New member
שיניים חדות זה אצל ערפדים

למכשפות בדרך כלל שיניים שחורות ורקובות.

anat30g

New member
אצל אחת מכשפה - אצל השניה פיה טובה

התנהגויות שאצל אחת מעוררים רגשות אנטי - אצל אחרת יכולים לעבור בלי לעורר מהומה...

למעלה