שאלה מגה דחופה! בבקשה!

שאלה מגה דחופה! בבקשה!

הכנתי עוגה שמשלבת בצק סוכר ושמנת מתוקה (אכן טעות של טירון) יש לכן עצה איך אפשר לאחסן אותה 10 שעות בלי שתתקלקל? כי השמנת מחייבת קירור, אבל קראתי איפשהו שזה לא טוב בצק סוכר במקרר.. בבקשה אני ממש אודה לכל תשובה זריזה.
 

net the jet

New member
מה בדיוק עשית עם השמנת מתוקה ? אם זה

בעוגה עצמה אז אין בעיה, אם זה בקרם ( גנאש ) אז גם אין בעיה ( באין בעיה אני מתכוונת להשאיר את העוגה בחוץ ) אם זה קרם כמו קצפת או אינסטנט עם קצפת... אז זה כבר בעיה. בעקרון מקררים ללא לחות לא אומרים להזיק לעוגה ( ה שמפריע זה הלחות לא הקור ) אם אין ברירה, אז לשים את העוגה בקופסא, ואת הקופסא לעטוף בניילון. כשאת רוצה להגיש, להוציא עם הניילון והקופסא, ורק אחרי כמה זמן להסיר אותם.
 
למעלה